Kenmerken
  • Christelijke identiteit waarbij iedereen welkom is.
  • Maandag en dinsdag een gezellige, gezamenlijke lunch (zelf meegebracht).
  • Diverse uitstapjes.
  • Fijne samenwerking met de kleuterklassen van School met de Bijbel Het Kompas.
  • VE-locatie
Locatie
Scheepmakersstraat 7
2993 XL Alblasserdam
Tel: 078-7112607
Openingstijden

Ma 08.30 -13.00 uur +
Do 08.30-12.00 uur

Di 08.30 -13.00 uur +
Vrij 08.30-12.00 uur

PSG Het Kompas

Peuters ontwikkelen zich erg snel. Ze zijn van nature actief, nieuwsgierig én willen erg graag leren. Bij PSG Het Kompas geven we je kind alle ruimte om te ontdekken en grenzen te verleggen. De gezellige en overzichtelijke speelgroep biedt uitdagende leerhoekjes waar iedere peuter plezier aan kan beleven. Daarnaast gaan we regelmatig met de kinderen naar de supermarkt om boodschappen te halen, gaan we naar de boerderij en in de zomer zijn we regelmatig in de speeltuin te vinden.

Door middel van gerichte thema’s, uitdagend speelgoed en creatieve spelletjes bereiden we je kind spelenderwijs voor op de basisschool. Hierdoor wordt de stap naar de basisschool minder groot voor je kind. En omdat deze locatie gevestigd is naast Het Kompas voelt een eventuele overstap naar deze school veel natuurlijker aan voor je kind. Overigens werken we op deze locatie met een bijbelmethode speciaal voor peuters die in elke thema verweven zit.

 Peuterspeelgroep Het Kompas is een VE (vroegschoolse educatie)-locatie. Dit betekent dat we hier extra aandacht geven aan kinderen die een mogelijke (taal)achterstand hebben.


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Bianca Bollaart
Assistent Locatiemanager
Tamara Hinderink
© 2024