Kenmerken
  • Bewegen staat centraal.
  • Dagelijks gevarieerde sport- en spelactiviteiten.
  • In locatie Sporthal De Basis.
  • Nauwe samenwerking tussen de Wasko BSO’s.
Locatie
Benedenveer 3
3363 AW Sliedrecht
Tel: 06- 30260765
Openingstijden

Ma, di, do
Na schooltijd tot 18.30 uur

Sport BSO De Basis

Wasko is een Gezonde Kinderopvangorganisatie en dat betekent o.a. dat we bewegen erg belangrijk vinden. Op Sport BSO De Basis kunnen kinderen dan ook naar hartenlust bewegen. We werken op deze locatie nauw samen met diverse sportverenigingen uit Sliedrecht en Sporthal De Basis. Kinderen kunnen kennismaken met veel verschillende sporten en spelactiviteiten. Denk bij dat laatste aan levend Stratego of Air hockey. Allemaal uitdagende, energieke activiteiten waarbij samen plezier hebben centraal staat. Uitgangspunt van de sportieve opvang is dat kinderen leren in een natuurlijke omgeving en onder deskundige begeleiding uitdaging te vinden om zichzelf te vermaken en verder te ontwikkelen.

Natuurlijk hoeven kinderen op deze BSO niet altijd bezig te zijn met sport en spel. Er is altijd ruimte om even lekker rustig een boekje te lezen of een tekening te maken.

Kinderen uit Sliedrecht én de rand van Papendrecht zijn op welkom vanaf 4 jaar, ook tijdens schoolvakanties. Wil je kind niet elke dag naar de Sport BSO? Geen probleem, combinaties met een ‘gewone’ BSO zijn ook mogelijk. Kinderen vanaf 8 jaar worden gestimuleerd om op de fiets te komen. Kan je kind nog niet zelfstandig komen, neem dan contact met ons op. We kijken dan wat de mogelijkheden zijn.


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Tamara Spreeuwenberg
Assistent locatiemanager
Aletta Koning Kars
© 2024