Vakantie vier je bij Wasko!

Het zomervakantieprogramma voor de BSO’s is bekend! Het programma ziet er iets anders uit dan je gewend bent: door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om veel of grote uitstapjes te doen, en blijven we daarom meer op de eigen locatie. Dat heeft onze pedagogisch medewerkers er echter niet van weerhouden tóch een gezellig en actief programma vol met leuke activiteiten en workshops samen te stellen, waarbij een aantal workshops worden gegeven door onze eigen pedagogisch medewerkers! Jouw kind komt toch ook naar de Vakantie BSO?!

Wat gaan de kinderen doen tijdens de vakantie?

Workshops en/of activiteiten die je kind kan verwachten zijn o.a.:

  • Bouw je eigen waterbaan
  • Escaperoom
  • Levend Mario-kart
  • Hutten bouwen
  • Geo-caching

Daarnaast gaan we ook veel vakantieplezier hebben tijdens picknicks, een speurtocht, culturele en sportieve activiteiten en nog zoveel meer…!

Zit je kind al op onze BSO, check dan je e-mail voor het hele vakantieprogramma van jouw locatie!

Het BSO vakantieprogramma van Wasko zit altijd vol met super gave activiteiten en workshops! Voor zowel jong als oud, van sportief tot creatief; aan alle kinderen is gedacht tijdens de buitenschoolse opvang in de vakantie.

Opvang tijdens schoolvakanties

Schoolgaande kinderen hebben 12 weken per jaar vakantie, maar zoveel weken kan je werkgever jou vaak niet missen. Wasko Kinderopvang biedt de oplossing. Vakantieopvang bij onze buitenschoolse opvang, met een programma tjokvol leuke activiteiten. De hele vakantie lang gezellige uitstapjes en coole workshops, zodat ze een echt vakantiegevoel hebben.

Bij Wasko Kinderopvang kun je terecht voor:

  • BSO incl. 12 weken schoolvakantie
  • NSO incl. 12 weken schoolvakantie

Of alleen tijdens de vakanties. Dan kun jij met een gerust hart naar je werk of thuis werken!

Kosten

Dat is natuurlijk altijd een goede vraag. Je kind kan ons de hele dag terecht van 07.00 uur tot 18.30 uur.
Kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag? Dan is de prijs voor een dag Vakantie BSO slechts € 4 bij een inkomen van < € 20.000.

Heb je een inkomen van € 36.500 dan betaal je € 10 per dag per kind.
En verdien je € 66.000 dan betaal je € 25 per dag per kind.

Meer informatie? Bel 078-6157165, optie 1, of mail naar kindplanning@wasko.nl