Kinderdagverblijf – spelenderwijs de wereld ontdekken

Je bent in blijde verwachting of je kindje is al wat ouder en je gaat weer aan het werk. Een spannend moment! Je kindje is nog zo klein! Je zoekt een plek waar je je kindje vol vertrouwen achterlaat. In onze dagopvang ontvangt je kindje zorg, warmte, liefdevolle aandacht, een ‘hapje’ en een ‘drankje’ en een schone luier. Je kindje krijgt alle ruimte zich te ontwikkelen en de wereld te ontdekken in een vertrouwde en veilige omgeving. Onze medewerkers doen leuke leeftijdsgerichte activiteiten met de kinderen om het onderlinge contact tussen de kinderen te motiveren. Uiteraard blijven jullie als ouders het belangrijkste in het leventje van jullie kindje maar hoe fijn is het als het kindje zich lekker in zijn velletje voelt als jullie aan het werk zijn of een studie volgen.

Babyspecialist

In 2020 starten onze pedagogisch medewerkers die op een babygroep werken met de opleiding babyspecialist. Hiermee zijn wij nog beter in staat de baby’s te begeleiden en te begrijpen. Baby’s ontwikkelen al vanaf de geboorte een taal, en door deze heel snel te herkennen en dus te kunnen handelen, zorg je voor blijere en gelukkigere baby’s. Als babyspecialisten zijn we er ook voor jou. We nemen ons werk serieus en zijn altijd altijd bereid om, indien nodig, samen te bedenken wat het beste is voor het kind indien er dingen niet helemaal goed lopen.

Pedagogiek & Veiligheid

Wasko heeft een pedagogisch beleidsplan. Iedere groep heeft dit plan vertaald in een locatiespecifiek werkplan. Daarnaast heeft iedere groep een locatiespecifiek veiligheidsplan. Deze documenten kun je inzien op de locatie.