Kinderopvang: een investering in je kind!

Onze visie is kwalitatief hoogwaardige kinderopvang bieden. Onze missie is ervoor te zorgen dat je kind ruimte krijgt om te groeien, dat het zijn talenten kan ontwikkelen, vriendjes en vriendinnetjes kan ontmoeten en ervoor te zorgen dat je als ouder met een gerust hart naar je werk kan.

Wasko biedt je kind een ontwikkelingsstimulerende omgeving, een plezierig verblijf waar het mooie jeugdherinneringen kan maken. Daarnaast is kinderopvang een goede voorbereiding op de basisschool en het middelbaar onderwijs. Ook dat is de investering waard!

Door middel van belastingtoeslagen krijgt iedereen die werkt, studeert of inburgert een deel van de kosten terug. De kinderopvangtoeslag is inkomensafhankelijk, bij een lager inkomen krijg je een grotere tegemoetkoming oplopend tot 96% bij het eerste twee kinderen. Je betaalt als ouder door kinderopvangtoeslag netto fors minder dan op de factuur staat. Kinderopvang is daardoor veel minder duur dan je denkt. Vraag de kinderopvangtoeslag hier aan.

Wil je weten wat je precies kwijt bent?

Via onderstaande rekentool kun je zelf een berekening maken. Hulp nodig? Neem contact op met de afdeling kindplanning via 078 615 71 65, optie 1, of per e-mail. Let op: deze rekentool geeft een indicatie van de kosten. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.