Alles Kids

  • (Re)Creatief spelmateriaal
  • Ruime speelhal en snoezelruimte
  • Fijne buitenruimte met zicht op koeien en schapen

Samen spelen, ontdekken en plezier maken

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor baby’s en peuters valt er nog veel te ontdekken. We geven je kind ruimte zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. We werken met uitdagende thema’s en leeftijdsgerichte activiteiten die je kind aanspreekt. Knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Onze medewerkers zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen. Naast liefdevolle zorg natuurlijk! Uiteraard gaan we ook lekker naar buiten.

 

Op de peuterspeelgroep wordt je kind zelfstandiger en wordt het spelenderwijs voorbereid op de basisschool. De stap is minder groot en veel natuurlijker omdat we nauw samenwerken met de school.

Ontspanning na schooltijd

Voor en na schooltijd kunnen kinderen van 4 – 13 jaar op de BSO van Wasko energie ontladen en energie opdoen. Wasko staat bekend om het aanbod van veel en verschillende activiteiten, ook vanuit de activitheek DoenKids. Er is altijd iets leuks te doen. Rustig bijkomen van de schooldag kan natuurlijk ook.

 

Kleuters vanaf 4 jaar krijgen alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen onder het toeziend oog van de pedagogisch medewerkers. Rollen- en/of fantasiespel neemt bij kleuters een centrale plaats in en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos op de BSO.

Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk op deze leeftijd.

Ook voor kinderen van 10 tot 12 jaar is de BSO een gezellige plek met leeftijdsgenoten. De oudere kinderen willen meer zelfstandigheid en daarin begeleiden we hen graag.

 

In de schoolvakanties kan je kind genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

Ook hebben we voor- en naschoolse en vakantie-opvang voor kinderen van basisschool De Fakkel.

 

 

Naam Functie
Kirsten Koppelaar Locatiemanager
Kinderen uitdagen, warmte en liefdevolle zorg, gevoel van eigenheid en veiligheid bieden: ruimte om te groeien!
Ik heb echt de allerleukste baan van de wereld. Hoe gaaf is het als je iedere dag samen met de allerleukste pedagogisch medewerksters kinderen uit de omgeving mag opvangen? Dat je deze kinderen mag uitdagen, warmte en liefdevolle zorg kunt bieden en vooral een gevoel van eigenheid en veiligheid kunt geven waar ze van groeien. De samenwerking tussen ouders en pedagogisch medewerksters is iets waar ik ontzettend trots op ben. Het vertrouwen dat wij krijgen van de ouders om voor hun kostbaarste bezit te zorgen is zo groot. Door fijne vergaderingen met de oudercommissies krijg ik ontzettend veel informatie. Complimenten maar ook wensen worden gedeeld. Ik ga daar dan weer mee aan de slag. Doordat we op het kinderdagverblijf en BSO een BBQ organiseren voelen kinderen en ouders zich ontzettend betrokken. Iedereen neemt iets mee en met elkaar voelen we verbinding! Doordat we werken met VVE-programma Uk & Puk wordt er nagedacht hoe we elk kind op zijn/haar eigen niveau kunnen uitdagen en begeleiden in het spel. Het spel dat elk kind mag spelen van s ’morgens vroeg tot in de vroege avond. Op de BSO zoeken de meiden naar een mix tussen activiteiten aanbieden en rust creëren. Op school moeten we vaak van alles. Op de BSO mogen we onszelf zijn en maken we plezier. Op de peuterspeelzaal ben ik ontzettend trots op de kwaliteit. Er is heel veel kennis in huis. Deze kennis verwerken de meiden in het dagritme. Kinderen ontwikkelen zich optimaal, zonder dat ze het zelf weten. Spelenderwijs leren ze elke dag opnieuw. En als het wennen nog moeilijk is dan blijft papa of mama er gewoon nog even bij. Ik ben trots op al mijn teams, hun enthousiasme en gedrevenheid zorgen ervoor dat alle kinderen met plezier naar Wasko komen. De kinderen de ruimte geven om te groeien op zijn/haar eigen tijd. Daar gaat het om.
Direct inschrijven
Alles Kids
Van Gentstraat 13
2977 AN Goudriaan
Telefoon
0183 - 58 16 63
Openingstijden
PSG
woe-ochtend + vrij-ochtend 08.30 - 12:00 uur

DOV en BSO
ma t/m vrij: 07.00-18.30 uur 
 
Contact
Kirsten Koppelaar
Stuur e-mail
06-11 59 19 79
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.