De Basis (Sport BSO Sliedrecht)

Ruimte om te groeien en actief te bewegen

 

Kinderen van àlle scholen in Sliedrecht en aan de rand van Papendrecht kunnen na schooltijd energie opladen en kwijtraken op de Sport BSO. Hier krijgen kinderen de ruimte om samen in beweging te zijn. De begeleiders blijven niet aan de kant staan maar moedigen aan en helpen waar ze kunnen. Dagelijks hebben kinderen plezier in de spelactiviteiten die worden aangeboden in en rondom het sportcentrum. Wil je een keertje niet mee sporten, dit kan ook, naast de sportactiviteiten is er natuurlijk ook alle ruimte voor het lezen van een boekje, het spelen van een spelletje of een leuke knutselactiviteit.

 

De Sport BSO werkt nauw samen met sportverenigingen vanuit Sliedrecht en/of in het sportcentrum. Kinderen kunnen proeven van verschillende sporten tijdens de clinics. Maar wat denk je van levend Stratego of Air hockey? Of met z’n allen op een grote schommel gemaakt van een gymnastiekmat? Allemaal uitdagende, energieke activiteiten waarbij samen plezier hebben centraal staat. En…. we hoeven natuurlijk niet te melden dat de Sport BSO tijdens de vakanties helemaal een feestje is!

Klik hier voor de activiteitenplanning in week 1 van de zomervakantie.

Klik hier voor de activiteitenplanning in week 2 van de zomervakantie.

Klik hier voor de activiteitenplanning in week 3 van de zomervakantie.

Klik hier voor de activiteitenplanning in week 4 van de zomervakantie.

Klik hier voor de activiteitenplanning in week 5 van de zomervakantie.

Klik hier voor de activiteitenplanning in week 6 van de zomervakantie.

 

Wil jouw kind niet elke dag naar de Sport BSO? Dat is geen probleem, je kunt ook combineren met de ‘gewone’ BSO. Dus bijvoorbeeld 2 dagen Sport BSO en 1 dag gewone BSO.

 

Sliedrechtse schoolkinderen zijn welkom vanaf 4 jaar.  Kinderen vanaf 8 jaar worden gestimuleerd op de fiets te komen zowel vanuit Sliedrecht als vanuit Papendrecht. Kan je kind nog niet zelfstandig komen, neem dan contact met ons op. We bekijken dan de mogelijkheden.

Naam Functie
Marit Koppelaar Locatiemanager
Winnen is leuk, verliezen hoort daarbij. Belangrijk is het geluksmoment bij een eerste doelpunt of radslag. Daar draait het bij ons om.
Direct inschrijven
De Basis (Sport BSO Sliedrecht)
Benedenveer 3
3363 AW Sliedrecht
Telefoon
06- 30260765
Openingstijden
ma-di-do: na schooltijd tot 18.30 uur.
In de schoolvakanties is de Sport BSO op ma, di en do de gehele dag geopend.
Contact
Marit Koppelaar
Stuur e-mail
0631959397
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.