DOV Benjamin

Samen spelen, ontdekken en plezier maken

 

  • ‘Ruimte om te groeien’, om te ontspannen, te ontwikkelen en vooral te spelen
  • Vloerverwarming
  • Uitdagende, veilige en groene omgeving inclusief moestuin
  • Monitoren van ontwikkeling
  • Themagerichte activiteiten waarbij je als ouders zoveel mogelijk betrokken wordt

 

Benjamin is een ‘stand-alone’ kinderdagverblijf in de wijk Westpolder. Dat betekent dat dit kinderdagverblijf niet gekoppeld is aan een school.

 

Een unieke locatie omdat er naast 2 verticale groepen ook 2 babygroepen en 2 peutergroepen zijn. Op de babygroepen ontdekken kinderen tot 24 maanden spelenderwijs de wereld. Daarna stromen ze door naar de peutergroepen. Op de verticalen groepen is de leeftijd 0 tot 4 jaar.

 

Benjamin heeft een groene uitstraling. Er is een moestuin met twee appelbomen en een perenboom. De kinderen spelen in ruimtes met een rustgevende, gezellige en huiselijke uitstraling. Alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming. Er zijn 2 speelpleinen. Vanuit elke groep kunnen de kinderen dagelijks heerlijk buiten spelen.

 

Naam Functie
Mary Opperman Locatiemanager
Het is een feest een meerwaarde te zijn in de ontwikkeling van kinderen.
Ruim 14 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met kinderopvang. Na een tijd lang in de horeca te hebben gewerkt, wist ik dat dit mij niet de voldoening gaf waar ik naar op zoek was in een baan. Ik mocht een dagje meelopen op een BSO-locatie van Wasko. Ik luisterde naar verhalen van kinderen en verzon diverse spelletjes en activiteiten met hen. Toen één van de kinderen mij aan het eind van de dag vertelde dat dit de leukste dag van haar leven was en vroeg wanneer ik weer kwam, wist ik het zeker; in de kinderopvang kan ik echt betekenisvol werk doen! Via een re-integratietraject heb ik vervolgens binnen Wasko een opleiding gedaan. En daarna mocht ik écht op verschillende locaties aan de slag. Wat een feest om binnen onze opvang een meerwaarde te kunnen zijn in de ontwikkeling van kinderen, terwijl ouders met een gerust hart de ruimte krijgen te groeien in hun werk of studie. Bij Wasko kreeg ik ook alle ruimte om verder te ontwikkelen. Van het volgen van trainingen en opleidingen, tot het inbrengen en uitwerken van ideeën om onze opvang nog leuker en aantrekkelijker te maken. Inmiddels werk ik niet meer op de groep maar als Locatiemanager van diverse locaties. Ik vind het geweldig om pedagogisch medewerkers te coachen en inspireren in hun ontwikkeling. Op die manier lever ik een bijdrage aan de kwaliteit van onze opvang. Daarin zijn onze pedagogisch medewerkers de belangrijkste schakel. Ook ikzelf ervaar dagelijks de ruimte te groeien in mijn vak, terwijl mijn jongste zoon één van onze kinderdagverblijven bezoekt. Niet alleen omdat ik opvang nodig heb, maar vooral omdat ik het hem zo gun.
Direct inschrijven
DOV Benjamin
Staringlaan 1
3351 TA Papendrecht
Telefoon
078 - 64 11 609
Openingstijden
ma t/m vrij 07.00 - 18.30 uur 
Contact
Mary Opperman
Stuur e-mail
06 19673798
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.