Christelijke DOV, PSG en BSO Prins Floris (Moerbeihof) (voorheen Frank&Vrij) (VVE-locatie) NIEUW MEI 2021! DAGOPVANG

 

  • Dagopvang, peuter- & Buitenschoolse Opvang in christelijk kindcentrum Prins Floris
  • ‘Ruimte om te groeien’,  te ontspannen, te ontwikkelen en vooral te spelen
  • Uitdagende en leuke ontmoetingsplek
  • Speelse voorbereiding op school (VVE)
  • Energie kwijtraken en opdoen na een intensieve schooldag
  • Supergave leeftijdsgerichte activiteiten uit activitheek DoenKids
  • Christelijke identiteit

 

 

Nieuw! In mei 2021 zijn we gestart met een nieuwe dagopvanggroep.

De pedagogisch medewerkers van Wasko zijn in 2020 gestart met de opleiding babyspecialist. Doordat de medewerkers zich verplaatsen in het kind, door bijvoorbeeld naast het kind op de grond te liggen, zien ze goed welke prikkels een baby ervaart. Doordat medewerkers de signalen beter herkennen, kunnen ze goed inspelen op zorg, aandacht die past bij jouw baby. Deze babyspecialisten zijn er ook voor de ouders. De medewerkers zijn altijd bereid om, indien nodig, samen te bedenken wat het beste is voor je kind(eren) als er dingen niet helemaal goed lopen.

Je peuter ontdekt vanaf 2 jaar de wereld spelenderwijs. We bieden uitdagende activiteiten aan de hand van thema’s. Zo leert je kind prettig om te gaan met andere kinderen, te groeien naar zelfstandigheid en vooral veel plezier te hebben in het spel zowel binnen als buiten.

Vanaf 4 jaar krijgt je kleuter alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen. Rollen- en/of fantasiespel neemt hierbij een centrale plaats in. Bij ons zijn de mogelijkheden hiervoor eindeloos.

Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. En wij inspireren hen. We hebben een leuk, uitdagend activiteitenaanbod uit onder andere de activitheek van DoenKids. Dit alles doen we in overleg met de kinderen. Want zij weten als geen ander aan te geven waar hun behoeftes liggen. We ontdekken nieuwe dingen, ondernemen van alles. In een gezellige sfeer zowel binnen als buiten.

Vanaf de leeftijd 8+ gaan de kinderen naar de Sport BSO.

In de schoolvakanties genieten kinderen van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

 

Naam Functie
Inge de Goeij Locatiemanager
We helpen je kind sociaal vaardig te worden zodat het optimale ruimte krijgt te ontwikkelen in een plezierige, veilige groep met veel vriendschappen.
Direct inschrijven
Christelijke DOV, PSG en BSO Prins Floris (Moerbeihof) (voorheen Frank&Vrij) (VVE-locatie) NIEUW MEI 2021! DAGOPVANG
Moerbeihof 5
3355 AJ Papendrecht
Telefoon
078-7112613
Openingstijden
DOV
PSG: ma-di-do-vrij: 08.30 - 12.30 uur
BSO: ma t/m vrij: 07:00 - 18:30 uur 
Contact
Inge de Goeij
Stuur e-mail
06 55 344 278
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.