Christelijke PSG Het Visje (VVE-locatie)

Samen spelen, samen ontwikkelen

 

  • ‘Ruimte om te groeien’,  te ontspannen, te ontwikkelen en vooral te spelen
  • Uitdagende en leuke ontmoetingsplek
  • Speelse voorbereiding op school (VVE)
  • Uitnodigende spelsituaties
  • (Re)Creatief spelmateriaal
  • Christelijke identiteit

 

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. We geven je kind ruimte zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. We werken met uitdagende thema’s en activiteiten die je peuter aanspreekt vanuit het VVE-programma Piramide. Knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Onze medewerkers zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen. En natuurlijk speelt je peuter met zijn vriendjes ook buiten op het afgeschermde plein. Hier kunnen de kinderen hartenlust ravotten.

 

De peutergroep is op de allereerste plaats een speelplaats voor kinderen tussen 2 jaar en 3 maanden en 4 jaar. Maar dat is het niet alleen, het is ook een ontmoetingsplaats voor zowel kinderen als ouders. Vanuit de beleving vanuit je peuter is het een eigen wereld. Een wereld waarin hij/zij ruimte krijgt zich te ontwikkelen door vriendjes te maken, samen te spelen, plezier te hebben, te ontdekken en te leren, zonder dat je als ouder in de buurt bent. Pedagogisch gezien een onmisbare aanvulling op de opvoeding en het gezin.

 

Op de peuterspeelgroep wordt je kind zelfstandiger. Spelenderwijs bereiden we je peuter voor op de basisschool. De stap is minder groot en veel natuurlijker omdat we nauw samen werken met de scholen in de omgeving.

 

Er zijn uitdagende hoekjes met veel speelgelegenheid voor iedere peuter. Bij mooi weer zijn de peuters veel buiten op de speelplaats of gaan ze op ontdekkingstocht in de natuur.

 

Peuterspeelgroep Het Visje is een christelijke peuterspeelgroep met een reformatorische grondslag en is gehuisvest naast de reformatorische Augustinus school.

 

Naam Functie
Bianca Tolenaars Locatiemanager
Het is een feest een meerwaarde te zijn in de ontwikkeling van kinderen.
Direct inschrijven
Christelijke PSG Het Visje (VVE-locatie)
P.J. Troelstrastraat 100
3354 BN Papendrecht
Telefoon
078 - 711 26 08
Openingstijden
ma + di  08.45-13.30 uur
do + vrij 08.45-12.00 uur
Contact
Bianca Tolenaars
Stuur e-mail
06-83668338
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.