De Boerderij DOV/PSG/BSO (VVE-locatie)

Opvang in de natuur

 

  • Samen met de kinderen ontdekken wij graag de natuur!
  • Opvang in een agrarische omgeving (Boerderij Gijbeland)
  • Dagopvang, peuterspeelgroep en BSO
  • Samen spelen, samen groeien

 

In het groene buitengebied van De Boerderij  is natuur in haar volle omvang te vinden en altijd aanwezig. Hierdoor speelt de natuur een wezenlijke rol bij het reilen en zeilen op deze kinderopvanglocatie.

 

De Boerderij is een plek waar je kind kan opgroeien in een veilige, liefdevolle, vertrouwde, gezonde, natuurlijke en agrarische omgeving. Door kinderen zelf de natuur te laten ontdekken, erin te bewegen en mee te spelen kan een kind zich ontwikkelen in zijn vaardigheden en zijn zelfvertrouwen vergroten.

 

Op “De Boerderij” is opvang voor kinderen van 0 – 13 jaar. Een peuterspeelgroep, hele dagopvang en een BSO.  Wasko biedt dus alle opvangsoorten aan op Boerderij Gijbeland.

Kinderen van de volgende scholen zijn van harte welkom:

De School met de BijbelOBS de StapsteenCBS WijngaardenCBS De Bron Molenaarsgraaf, Eben Haezer Ottoland

 

In de schoolvakanties kunnen kinderen genieten van een megatof vakantieprogramma vol leuke activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

Naam Functie
Kirsten Koppelaar Locatiemanager
Kinderen uitdagen, warmte en liefdevolle zorg, gevoel van eigenheid en veiligheid bieden: ruimte om te groeien!
Ik heb echt de allerleukste baan van de wereld. Hoe gaaf is het als je iedere dag samen met de allerleukste pedagogisch medewerksters kinderen uit de omgeving mag opvangen? Dat je deze kinderen mag uitdagen, warmte en liefdevolle zorg kunt bieden en vooral een gevoel van eigenheid en veiligheid kunt geven waar ze van groeien. De samenwerking tussen ouders en pedagogisch medewerksters is iets waar ik ontzettend trots op ben. Het vertrouwen dat wij krijgen van de ouders om voor hun kostbaarste bezit te zorgen is zo groot. Door fijne vergaderingen met de oudercommissies krijg ik ontzettend veel informatie. Complimenten maar ook wensen worden gedeeld. Ik ga daar dan weer mee aan de slag. Doordat we op het kinderdagverblijf en BSO een BBQ organiseren voelen kinderen en ouders zich ontzettend betrokken. Iedereen neemt iets mee en met elkaar voelen we verbinding! Doordat we werken met VVE-programma Uk & Puk wordt er nagedacht hoe we elk kind op zijn/haar eigen niveau kunnen uitdagen en begeleiden in het spel. Het spel dat elk kind mag spelen van s ’morgens vroeg tot in de vroege avond. Op de BSO zoeken de meiden naar een mix tussen activiteiten aanbieden en rust creëren. Op school moeten we vaak van alles. Op de BSO mogen we onszelf zijn en maken we plezier. Op de peuterspeelzaal ben ik ontzettend trots op de kwaliteit. Er is heel veel kennis in huis. Deze kennis verwerken de meiden in het dagritme. Kinderen ontwikkelen zich optimaal, zonder dat ze het zelf weten. Spelenderwijs leren ze elke dag opnieuw. En als het wennen nog moeilijk is dan blijft papa of mama er gewoon nog even bij. Ik ben trots op al mijn teams, hun enthousiasme en gedrevenheid zorgen ervoor dat alle kinderen met plezier naar Wasko komen. De kinderen de ruimte geven om te groeien op zijn/haar eigen tijd. Daar gaat het om.
Direct inschrijven
De Boerderij DOV/PSG/BSO (VVE-locatie)
Koekoekspad 1A
2971 BM Bleskensgraaf
Telefoon
0184-71 46 20
Openingstijden
PSG: 
08:30-12:00 uur
VVE-tijden:
ma-di: 08:30 - 13:00 uur
do-vrij: 08:30 - 12:00 uur

DOV en BSO: ma t/m vrij 07.00 - 18.30 uur*

*Op woensdag vindt er geen voorschoolse opvang plaats.
Contact
Kirsten Koppelaar
Stuur e-mail
06-115 919 79
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.