BSO en PSG De Leilinde (voorheen de Boomhut)

Samen spelen, samen ontwikkelen

 

 • ‘Ruimte om te groeien’,  te ontspannen, te ontwikkelen en vooral te spelen
 • Uitdagende en leuke ontmoetingsplek
 • Speelse voorbereiding op school
 • Uitnodigende spelsituaties
 • (Re)Creatief spelmateriaal
 • Peutergym

 

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. We geven je kind ruimte zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. We werken met uitdagende thema’s en activiteiten die je peuter aanspreekt. Knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Onze medewerkers zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen. En natuurlijk speelt je peuter met zijn vriendjes ook buiten op het afgeschermde plein. Hier kunnen de kinderen hartenlust ravotten.

 

De peutergroep is op de allereerste plaats een speelplaats voor kinderen tussen 2 en 4 jaar. Maar dat is het niet alleen, het is ook een ontmoetingsplaats voor zowel kinderen als ouders. Vanuit de beleving vanuit je peuter is het een eigen wereld. Een wereld waarin hij/zij ruimte krijgt zich te ontwikkelen door vriendjes te maken, samen te spelen, plezier te hebben, te ontdekken en te leren, zonder dat je als ouder in de buurt bent. Pedagogisch gezien een onmisbare aanvulling op de opvoeding en het gezin.

 

Op de peuterspeelgroep wordt je kind zelfstandiger. Spelenderwijs bereiden we je peuter voor op de basisschool. De stap is minder groot en veel natuurlijker omdat we nauw samen werken met De Leilinde (Daltonschool). We zitten immers in de school.

 

De gezellige en overzichtelijke speelgroep biedt uitdagende hoekjes met veel speelgelegenheid voor iedere peuter. Bij mooi weer zijn de peuters veel buiten op de speelplaats of gaan ze op ontdekkingstocht in de natuur.

 

Ontspanning na schooltijd

 • ‘Ruimte om te groeien
 • Plezier en jeugdherinneringen maken
 • Energie opdoen en kwijtraken
 • Ontspannen
 • Sport- en spel

 

We geven je kind de ruimte de wereld te ontdekken buiten schooltijd. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuk, uitdagend activiteitenaanbod uit onder andere de activitheek van DoenKids. Dit alles in overleg met de kinderen, want zij weten als geen ander aan te geven waar hun behoeftes liggen. Kinderen kunnen zowel binnen als op het buitenspeelterrein heerlijk spelen.

 

Voor en na schooltijd kunnen kinderen van 4 – 13 jaar op de BSO van Wasko energie ontladen en energie opdoen. Wasko staat bekend om het aanbod van veel en verschillende activiteiten. Er is altijd iets leuks te doen. Rustig bijkomen van de schooldag kan natuurlijk ook.

 

Kleuters vanaf 4 jaar krijgen alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen onder het toeziend oog van de pedagogisch medewerkers. Rollen- en/of fantasiespel neemt bij kleuters een centrale plaats in en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos op de BSO. Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk op deze leeftijd.

 

Ook voor kinderen van 10 tot 12 jaar is de BSO een gezellige plek met leeftijdsgenoten. De oudere kinderen willen meer zelfstandigheid en daarin worden ze begeleid door de medewerkers.

 

In de schoolvakanties kunnen kinderen genieten van een megatof vakantieprogramma vol leuke activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

Er is een groot speelplein en een sportveld met speel- en klimtoestellen en voetbaldoelen. Daarnaast maken we dagelijks gebruik van de sporthal. Een pedagogisch medewerker met sportopleiding blijft gedurende een uur lekker met de kinderen in beweging.

Naam Functie
Fatma Simsek Locatiemanager
Durven veranderen en in alle opzichten groeien, dat vind ik onze kracht bij Wasko!
Direct inschrijven
BSO en PSG De Leilinde (voorheen de Boomhut)
Stellingmolen 186-188
3352 BM Papendrecht
Telefoon
06 - 52239066
Openingstijden
PSG dinsdag en donderdag 08.15 - 12.15 uur
BSO 07.00 - 18:30 uur
Contact
Fatma Simsek
Stuur e-mail
06-13885705
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.