De Leilinde

Deze buitenschoolse opvang is gevestigd in de Daltonschool De Leilinde en is uitsluitend bedoeld voor de kinderen van deze school. De Leilinde kenmerkt zich door de Dalton-werkwijze.

Ontspanning na schooltijd

We geven je kind de ruimte de wereld te ontdekken buiten schooltijd. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuk, uitdagend activiteitenaanbod uit onder andere de activitheek van DoenKids. Dit alles in overleg met de kinderen, want zij weten als geen ander aan te geven waar hun behoeftes liggen. Kinderen kunnen zowel binnen als op het buitenspeelterrein heerlijk spelen.

 

Voor en na schooltijd kunnen kinderen van 4 – 13 jaar op de BSO van Wasko energie ontladen en energie opdoen. Wasko staat bekend om het aanbod van veel en verschillende activiteiten. Er is altijd iets leuks te doen. Rustig bijkomen van de schooldag kan natuurlijk ook.

 

Kleuters vanaf 4 jaar krijgen alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen onder het toeziend oog van de pedagogisch medewerkers. Rollen- en/of fantasiespel neemt bij kleuters een centrale plaats in en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos op de BSO. Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk op deze leeftijd.

 

Ook voor kinderen van 10 tot 12 jaar is de BSO een gezellige plek met leeftijdsgenoten. De oudere kinderen willen meer zelfstandigheid en daarin worden ze begeleid door de medewerkers.

 

In de schoolvakanties kunnen kinderen genieten van een megatof meivakantieprogramma week 1 en week 2 vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

Er is een groot speelplein en een sportveld met speel- en klimtoestellen en voetbaldoelen.

 

Naam Functie
Marjan Kroon Teamleider
Durven veranderen en in alle opzichten groeien, dat vind ik onze kracht bij Wasko!
Direct inschrijven
De Leilinde
Stellingmolen 186 - 188
3352 BM Papendrecht
Telefoon
06 - 52 23 90 66
Openingstijden
ma-di-do-vrij 07.30 - 18.00 uur
Contact
Marjan Kroon
Stuur e-mail
06 57 18 47 12
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.