Sport BSO Groot Ammers (voorheen Groene BSO)

Ruimte om te groeien en actief te bewegen

 

Bij Sport BSO Groot-Ammers bij VV Groot-Ammers kunnen kinderen na schooltijd energie opladen en kwijtraken op de Sport BSO. Hier krijgen kinderen de ruimte om samen in beweging te zijn. De begeleiders blijven niet aan de kant staan maar moedigen aan en helpen waar ze kunnen. Dagelijks hebben kinderen plezier in de spelactiviteiten die worden aangeboden bij de voetbalvereniging. Wil je een keertje niet mee sporten,  dit kan ook, naast de sportactiviteiten is er natuurlijk ook alle ruimte is voor het lezen van een boekje, het spelen van een spelletje of een leuke knutselactiviteit.

 

De Sport BSO werkt nauw samen met VV Groot-Ammers. Naast voetballen kunnen kinderen proeven van verschillende sporten tijdens clinics. Maar wat denk je van levend Stratego of Air hockey? Allemaal uitdagende, energieke activiteiten waarbij samen plezier hebben centraal staat. En…. we hoeven natuurlijk niet te melden dat de Sport BSO tijdens de vakanties helemaal een feestje is!

 

Uitgangspunt van de sportieve opvang is dat kinderen leren in een natuurlijke omgeving en onder deskundige begeleiding uitdaging te vinden om zichzelf te vermaken en verder te ontwikkelen.

 

De Sport BSO is voor kinderen vanaf groep 3. Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk op deze leeftijd.

 

Ook voor kinderen van 10 tot 12 jaar is de BSO een gezellige plek met leeftijdsgenoten. De oudere kinderen willen meer zelfstandigheid en daarin worden ze begeleid door de medewerkers.

 

In de schoolvakanties kunnen ze genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

De voorschoolse opvang vindt plaats op ‘t Ooievaarsnest in Groot-Ammers van 07.00 – 08.30 uur.

 

Naam Functie
Paula Boele Locatiemanager
Kinderen uitdagen, warmte en liefdevolle zorg, gevoel van eigenheid en veiligheid bieden: ruimte om te groeien!
Direct inschrijven
Sport BSO Groot Ammers (voorheen Groene BSO)
De Boomgaard 1
2964 AV Groot-Ammers
Telefoon
06-52219068
Openingstijden
ma-di-do: 15.00 - 18.30 uur
wo: 12.30 - 18.30 uur
vr: 11.45 - 18.30 uur
Contact
Paula Boele
Stuur e-mail
06-82066531
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.