PSG en BSO De Wielen

Peuterspeelgroep (De Wielewaal) en BSO De Wielen zijn gehuisvest in ’t Kofschip – locatie de Wielen.

 

Samen spelen, ontdekken en plezier maken

 

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. Bij onze peuterspeelgroep De Wielen (voorheen De Wielewaal) geven we je kind ruimte zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. We werken met uitdagende thema’s en activiteiten die je peuter aanspreekt. Knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Onze medewerkers zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen. En natuurlijk speelt je kind met zijn vriendjes ook buiten op het afgeschermde plein. Hier kunnen de kinderen hartenlust ravotten.

 

Op de peuterspeelgroep wordt je kind zelfstandiger en wordt het spelenderwijs voorbereid op de basisschool. De stap is minder groot en veel natuurlijker omdat we nauw samenwerken met de school.

Energie ontladen en opdoen buiten schooltijd

 

We geven je kind de ruimte de wereld te ontdekken buiten schooltijd. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuk, uitdagend activiteitenaanbod uit onder andere de activitheek van DoenKids. Dit alles in overleg met de kinderen, want zij weten als geen ander aan te geven waar hun behoeftes liggen. Kinderen kunnen zowel binnen als op het buitenspeelterrein heerlijk spelen.

 

Kleuters vanaf 4 jaar krijgen alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen onder het toeziend oog van de pedagogisch medewerkers. Rollen- en/of fantasiespel neemt bij kleuters een centrale plaats in en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos op de BSO.

Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk op deze leeftijd.

Ook voor kinderen van 10 tot 12 jaar is de BSO een gezellige plek met leeftijdsgenoten. De oudere kinderen willen meer zelfstandigheid en daarin worden ze begeleid door de medewerkers.

 

In de schoolvakanties kunnen kinderen genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

Op woensdag en vrijdagmiddag spelen de kinderen bij hun vrienden van BSO Het Kinderkasteel.

Naam Functie
Inge de Goeij Teamleider
We helpen je kind sociaal vaardig te worden zodat het optimale ruimte krijgt te ontwikkelen in een plezierige, veilige groep met veel vriendschappen.
Direct inschrijven
PSG en BSO De Wielen
P. Zandstraat 1 - 3
3354 AT Papendrecht
Telefoon
PSG: 078 - 711 26 11
BSO: 078 - 711 26 09
Openingstijden
PSG
di 13.15 - 15.15 uur 
vr 08.30 - 11.45 uur

BSO
ma, di, do: 07.30 - 18.00 uur
vrij: 11:30 - 13:30 uur 

Contact
Inge de Goeij
Stuur e-mail
06-55 34 42 78
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.