BSO Groen van Prinsterer

BSO Groen van Prinsterer is gehuisvest in een fraai en gezellige ruimte in CBS Groen van Prinsterer, midden in het dorp.

 

  • Ruimte om te groeien’, om te ontspannen, te ontwikkelen en vooral te spelen
  • (Re)Creatief spelmateriaal

Ontspannen buiten schooltijd

 

Voor en na schooltijd kunnen kinderen van 4 – 13 jaar op de BSO van Wasko energie ontladen en energie opdoen. Wasko staat bekend om het aanbod van veel en verschillende activiteiten. Er is altijd iets leuks te doen. Rustig bijkomen van de schooldag kan natuurlijk ook.

 

Kleuters vanaf 4 jaar krijgen alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen onder het toeziend oog van de pedagogisch medewerkers. Rollen- en/of fantasiespel neemt bij kleuters een centrale plaats in en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos op de BSO.

 

Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk op deze leeftijd.

 

Ook voor kinderen van 10 tot 12 jaar is de BSO een gezellige plek met leeftijdsgenoten. De oudere kinderen willen meer zelfstandigheid en daarin worden ze begeleid door de medewerkers.

 

In de schoolvakanties kunnen kinderen genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

Direct inschrijven
BSO Groen van Prinsterer
Schoolstraat 20
2969 BG Oud-Alblas
Telefoon
078 711 2602
Openingstijden
ma t/m vrij:  07.00-08.30 uur
ma/di/do:     14.45-18.30 uur
Contact
Ester Verkerk
Stuur e-mail
06-13 47 78 69
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.