PSG en BSO Henri Dunant (incl. Madelief en Villa Bombarie) (VVE-locatie)

Onze kinderopvang is gevestigd in OBS Henri Dunant, gelegen op de oude uitbreiding, oftewel het ‘centrum’ van Sliedrecht.

We hebben de volgende groepen: Madelief (peuterspeelgroep), Villa Bombarie (BSO).

 

  • ‘Ruimte om te groeien’, om te ontspannen, te ontwikkelen en vooral te spelen
  • VVE-programma
  • (Re)Creatief spelmateriaal
  • Fantastische vakantieprogramma’s

Samen spelen, ontdekken en vrienden maken

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. We geven je kind ruimte zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. Op peuterspeelgroep Madelief werken we met uitdagende thema’s en activiteiten die je peuter aanspreekt. Knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Onze medewerkers zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen. En natuurlijk speelt je kind met zijn vriendjes ook buiten op het afgeschermde plein. Hier kunnen de kinderen hartenlust ravotten.

 

Op de peuterspeelgroep wordt je kind zelfstandiger en wordt het spelenderwijs voorbereid op de basisschool. De stap is minder groot en veel natuurlijker omdat we nauw samen werken met OBS Henri Dunant.

Ontspanning na schooltijd

 

We geven je kind de ruimte de wereld te ontdekken buiten schooltijd. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuk, uitdagend activiteitenaanbod uit onder andere de activitheek van DoenKids. Dit alles in overleg met de kinderen, want zij weten als geen ander aan te geven waar hun behoeftes liggen. Kinderen kunnen zowel binnen als op het buitenspeelterrein heerlijk spelen.

 

Kleuters vanaf 4 jaar krijgen alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen onder het toeziend oog van de pedagogisch medewerkers. Rollen- en/of fantasiespel neemt bij kleuters een centrale plaats in en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos op de BSO.

Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk op deze leeftijd.

Ook voor kinderen van 10 tot 12 jaar is de BSO een gezellige plek met leeftijdsgenoten. De oudere kinderen willen meer zelfstandigheid en daarin worden ze begeleid door de medewerkers.

 

Op woensdagen spelen we samen met de vriendjes van BSO De Wilgen.

 

In de schoolvakanties kan je kind genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

 

Naam Functie
Marit Koppelaar Locatiemanager
Van spelen wordt vaak gedacht dat het ontspannen is na het serieuze leerwerk op school. Maar voor kinderen is spelen onbewust leren. Bij Wasko zorgen we voor een mooie mix van ontspanning en spelenderwijs leren én maken we mooie jeugdherinneringen.
Direct inschrijven
PSG en BSO Henri Dunant (incl. Madelief en Villa Bombarie) (VVE-locatie)
Kerkstraat 15
3361 BP Sliedrecht
Telefoon
PSG 0184-714629/BSO 06 - 46 95 15 64
Openingstijden
BSO: ma t/m vrij 07:00 - 18:30 uur 

Op de woensdagmiddag worden de kinderen opgevangen op een andere BSO-locatie binnen de gemeente Sliedrecht. Vraag onze afdeling kindplanning naar de mogelijkheden.

PSG: 
Maandagochtend + woensdagochtend
Dinsdagochtend + donderdagochtend

ochtend: 08:30 - 11:45 uur
VVE-tijden:
ma + di: 08:30 - 13:15
 
Contact
Marit Koppelaar
Stuur e-mail
06-31 95 93 97
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.