Het Carillon

Samen spelen, samen ontdekken, samen plezier maken

 

  • Samen actief met Molenwaard Actief
  • Dichtbij molens, natuurgebieden, bossen, kinderboerderij
  • BSO: 8- en 8+ groepen
  • Megatof meivakantieaprogramma

 

Brede school Het Carillon is gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Nieuw-Lekkerland. Wasko biedt op deze locatie dagopvang, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang aan.

 

DOV Het Carillon (’t Klaviertje) is een gezellig kinderdagverblijf voor kinderen van nul tot vier jaar, met een prachtige ruimte en met veel gelegenheid om buiten te spelen.

 

PSG Het Carillon (de Speeltrommel) is een leuke ontmoetingsplaats voor peuters.

 

Bij BSO Het Carillon (Kidzklavier) worden niet alleen de kinderen van Het Carillon opgevangen, maar ook de kinderen van De Schakel en De Wegwijzer. Alle opvangvormen organiseren regelmatig leuke activiteiten, gekoppeld aan wisselende thema’s.

 

 

 

Naam Functie
Mary Opperman Teamleider
Het is een feest een meerwaarde te zijn in de ontwikkeling van kinderen.
Ruim 14 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met kinderopvang. Na een tijd lang in de horeca te hebben gewerkt, wist ik dat dit mij niet de voldoening gaf waar ik naar op zoek was in een baan. Ik mocht een dagje meelopen op een BSO-locatie van Wasko. Ik luisterde naar verhalen van kinderen en verzon diverse spelletjes en activiteiten met hen. Toen één van de kinderen mij aan het eind van de dag vertelde dat dit de leukste dag van haar leven was en vroeg wanneer ik weer kwam, wist ik het zeker; in de kinderopvang kan ik echt betekenisvol werk doen! Via een re-integratietraject heb ik vervolgens binnen Wasko een opleiding gedaan. En daarna mocht ik écht op verschillende locaties aan de slag. Wat een feest om binnen onze opvang een meerwaarde te kunnen zijn in de ontwikkeling van kinderen, terwijl ouders met een gerust hart de ruimte krijgen te groeien in hun werk of studie. Bij Wasko kreeg ik ook alle ruimte om verder te ontwikkelen. Van het volgen van trainingen en opleidingen, tot het inbrengen en uitwerken van ideeën om onze opvang nog leuker en aantrekkelijker te maken. Inmiddels werk ik niet meer op de groep maar als teamleider van diverse locaties. Ik vind het geweldig om pedagogisch medewerkers te coachen en inspireren in hun ontwikkeling. Op die manier lever ik een bijdrage aan de kwaliteit van onze opvang. Daarin zijn onze pedagogisch medewerkers de belangrijkste schakel. Ook ikzelf ervaar dagelijks de ruimte te groeien in mijn vak, terwijl mijn jongste zoon één van onze kinderdagverblijven bezoekt. Niet alleen omdat ik opvang nodig heb, maar vooral omdat ik het hem zo gun.
Direct inschrijven
Het Carillon
Raadhuisplein 1
2957 RK Nieuw-Lekkerland
Telefoon
0184 - 74 50 70
Openingstijden
PSG: ma t/m vrij 08.30 - 12.00 / 13.00 - 15.30 uur 
DOV/BSO: ma t/m vrij 07.30 - 18.00 uur

(verlengde opvang is mogelijk van 07.00 tot 18.30 uur)
Contact
Mary Opperman
Stuur e-mail
0619673798
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.