Het Kwetternest (incl. Vlindertuin, Kruimeltuin, Spettertuin)

Samen spelen, ontdekken en plezier maken

 

 

Of je nu kiest voor dagopvang, peuterspeelzaal, peuteropvang, buitenschoolse, tussenschoolse of vakantieopvang; bij Wasko Kinderopvang staat kwaliteit centraal! Bij Wasko is dat kinderopvang méér is dan kinderen opvangen. Wasko voegt hier graag ‘iets’ aan toe. Dat ‘iets’ is de pedagogische kwaliteit.

 

Wasko biedt kinderen de ruimte te ontspannen en zich te ontwikkelen. Maar veel meer nog: kinderen kunnen naar hartenlust spelen, ravotten, sporten, knutselen en vriendschappen aangaan, rekening houdend met wensen, gevoelens en behoeften, in een veilige en gezellige omgeving.

 

We hebben de volgende groepen: de Vlindertuin (Papillon en Butterfly) (dagopvang), de Kruimeltuin (peuterspeelgroep) en de Spettertuin (BSO).

 

DOV Het Kwetternest is een gezellig kinderdagverblijf voor kinderen van nul tot vier jaar, met een prachtige ruimte met veel gelegenheid om buiten te spelen.

 

PSG Het Kwetternest is een leuke ontmoetingsplaats voor peuters.

 

BSO Het Kwetternest is er voor kinderen van vier tot twaalf jaar. We werken nauw samen met OBS Het Tweespan en CBS de Hoeksteen. Alle opvangvormen organiseren regelmatig leuke activiteiten, gekoppeld aan wisselende thema’s.

Klik hier voor het vrolijke voorjaarsvakantieprogramma.

 

Naam Functie
Kirsten Koppelaar Teamleider
Kinderen uitdagen, warmte en liefdevolle zorg, gevoel van eigenheid en veiligheid bieden: ruimte om te groeien!
Ik heb echt de allerleukste baan van de wereld. Hoe gaaf is het als je iedere dag samen met de allerleukste pedagogisch medewerksters kinderen uit de omgeving mag opvangen? Dat je deze kinderen mag uitdagen, warmte en liefdevolle zorg kunt bieden en vooral een gevoel van eigenheid en veiligheid kunt geven waar ze van groeien. De samenwerking tussen ouders en pedagogisch medewerksters is iets waar ik ontzettend trots op ben. Het vertrouwen dat wij krijgen van de ouders om voor hun kostbaarste bezit te zorgen is zo groot. Door fijne vergaderingen met de oudercommissies krijg ik ontzettend veel informatie. Complimenten maar ook wensen worden gedeeld. Ik ga daar dan weer mee aan de slag. Doordat we op het kinderdagverblijf en BSO een BBQ organiseren voelen kinderen en ouders zich ontzettend betrokken. Iedereen neemt iets mee en met elkaar voelen we verbinding! Doordat we werken met VVE-programma Uk & Puk wordt er nagedacht hoe we elk kind op zijn/haar eigen niveau kunnen uitdagen en begeleiden in het spel. Het spel dat elk kind mag spelen van s ’morgens vroeg tot in de vroege avond. Op de BSO zoeken de meiden naar een mix tussen activiteiten aanbieden en rust creëren. Op school moeten we vaak van alles. Op de BSO mogen we onszelf zijn en maken we plezier. Op de peuterspeelzaal ben ik ontzettend trots op de kwaliteit. Er is heel veel kennis in huis. Deze kennis verwerken de meiden in het dagritme. Kinderen ontwikkelen zich optimaal, zonder dat ze het zelf weten. Spelenderwijs leren ze elke dag opnieuw. En als het wennen nog moeilijk is dan blijft papa of mama er gewoon nog even bij. Ik ben trots op al mijn teams, hun enthousiasme en gedrevenheid zorgen ervoor dat alle kinderen met plezier naar Wasko komen. De kinderen de ruimte geven om te groeien op zijn/haar eigen tijd. Daar gaat het om.
Direct inschrijven
Het Kwetternest (incl. Vlindertuin, Kruimeltuin, Spettertuin)
Schoolstraat 2
3381 AX Giessenburg
Telefoon
0184-653418
Openingstijden
PSG: 
ma t/m do: 08:30 tot 11:30 uur 
ma en do: 13:00 tot 16:00 uur

DOV:
ma t/m vrij: 07:30 - 18:00 uur (verlengde opvang vanaf 07.00 uur en tot 18:30 uur is mogelijk)

BSO:
ma t/m vrij 07.30 - 18.00 uur (verlengde opvang vanaf 07.00 uur en tot 18.30 uur is mogelijk)

Contact
Kirsten Koppelaar
Stuur e-mail
06-11591979
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.