Sport BSO Molenzicht

Onze sportieve (pedagogisch) medewerkers maken van elke dag een feestje!

Kinderen krijgen de ruimte om samen in beweging te zijn. De begeleiders met een sportieve en/of pedagogisch achtergrond blijven niet aan de kant staan maar moedigen aan en helpen waar ze kunnen. We werven daarvoor speciaal pedagogisch medewerkers met een sportieve achtergrond die zelf ook wel houden van een potje hindernistikkertje. Dagelijks hebben kinderen plezier in de spelactiviteiten die worden aangeboden in en rondom de sportaccommodatie. Wil je een keertje niet mee sporten, dit kan ook, naast de sportactiviteiten is er natuurlijk ook alle ruimte is voor het lezen van een boekje, het spelen van een spelletje of een leuke knutselactiviteit.

 

Sporten is leuk én belangrijk. Kinderen worden fit van sporten, bouwen weerstand op, ontwikkelen coördinatievermogen en kracht. Allemaal essentieel in de gezonde ontwikkeling van een kind. Samen in een groep iets bereiken, samen winnen of samen verliezen. Plezier is voor ons belangrijker dan winnen. De Sport-BSO is niet school-gebonden voor de kinderen die zelfstandig naar de BSO kunnen komen. We doen allerlei uitdagende, energieke activiteiten waarbij samen plezier hebben centraal staat. En…. we hoeven natuurlijk niet te melden dat de Sport BSO tijdens de vakanties helemaal een feestje is!

 

Wil jouw kind niet elke dag naar de Sport BSO? Dat is geen probleem, je kunt ook combineren met de ‘gewone’ BSO. Dus bijvoorbeeld 2 dagen Sport BSO en 1 dag reguliere BSO.

Opvang voor in de vakantie

Heb je alléén opvang nodig in schoolvakanties en op studiedagen? Wasko biedt ook vakantieopvang!

Naam Functie
Bianca Bollaart Locatiemanager
Winnen is leuk, verliezen hoort daarbij. Belangrijk is het geluksmoment bij een eerste doelpunt of radslag. Daar draait het bij ons om.
Direct inschrijven
Sport BSO Molenzicht
Groen van Prinstererstraat 109
2953 BD Alblasserdam
Telefoon
06 57 18 47 12
Openingstijden
07:00 - 18:30 uur
Contact
Bianca Bollaart
Stuur e-mail
0625339831
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.