Het Startblok (Sport BSO Alblasserdam)

Bewegen geeft energie!

 

 

In Sportcentrum De Blokweer in Alblasserdam vind je BSO Het Startblok.

 

Kinderen van àlle scholen in Alblasserdam kunnen na schooltijd energie opladen en kwijtraken op de Sport BSO. Hier krijgen kinderen de ruimte om samen in beweging te zijn. De begeleiders blijven niet aan de kant staan maar moedigen aan en helpen waar ze kunnen. We werven daarvoor speciaal pedagogisch medewerkers met een sportieve achtergrond die zelf ook wel houden van een potje hindernistikkertje. Dagelijks hebben kinderen plezier in de spelactiviteiten die worden aangeboden in en rondom het sportcentrum. Wil je een keertje niet mee sporten, dit kan ook, naast de sportactiviteiten is er natuurlijk ook alle ruimte is voor het lezen van een boekje, het spelen van een spelletje of een leuke knutselactiviteit.

 

Sporten is leuk én belangrijk. Kinderen worden fit van sporten, bouwen weerstand op, ontwikkelen coördinatievermogen en kracht. Allemaal essentieel in de gezonde ontwikkeling van een kind. Samen in een groep iets bereiken, samen winnen of samen verliezen. Plezier is voor ons belangrijker dan winnen. De Sport-BSO is niet school-gebonden voor de kinderen die zelfstandig naar de BSO kunnen komen. Kinderen van de Twijn, locatie Parallelweg en Pieter de Hoochplaats worden te voet opgehaald door een Wasko-medewerker.

 

Kinderen kunnen proeven van verschillende sporten tijdens de clinics. Maar wat denk je van levend Stratego of Air hockey? Of met z’n allen op een grote schommel gemaakt van een gymnastiekmat? Allemaal uitdagende, energieke activiteiten waarbij samen plezier hebben centraal staat. En…. we hoeven natuurlijk niet te melden dat de Sport BSO tijdens de vakanties helemaal een feestje is!

 

Wil jouw kind niet elke dag naar de Sport BSO? Dat is geen probleem, je kunt ook combineren met de ‘gewone’ BSO. Dus bijvoorbeeld 2 dagen Sport BSO en 1 dag reguliere BSO.

 


Alle Wasko BSO’s zijn sportief!

Op alle BSO locaties in Papendrecht en Alblasserdam worden BSO zwemlessen aangeboden waarbij kinderen vanuit hun eigen BSO naar de zwemles worden gebracht. Meer informatie over de BSO-zwemlessen? Mail zwemles.papendrecht@wasko.nl of zwemles.alblasserdam@wasko.nl.

Naam Functie
Marit Koppelaar Teamleider
Winnen is leuk, verliezen hoort daarbij. Belangrijk is het geluksmoment bij een eerste doelpunt of radslag. Daar draait het bij ons om.
Direct inschrijven
Het Startblok (Sport BSO Alblasserdam)
Sportlaan 3
2951 HL Alblasserdam
Telefoon
06-20 70 03 08
Openingstijden
7.30 – 8.30 uur
14.00 – 18.00 uur
Contact
Marit Koppelaar
Stuur e-mail
06-31 95 93 97
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.