DOV In Kannen en Kruiken

Liefdevolle zorg

 

  • ‘Ruimte om te groeien’, om te ontspannen, te ontwikkelen en vooral te spelen
  • Vloerverwarming
  • Uitdagende, veilige en groene omgeving
  • Monitoren van ontwikkeling

 

Bij Wasko kun je rekenen op goede zorg voor je kind, in een veilige omgeving. Persoonlijke aandacht is vanzelfsprekend, ook als het druk is. Met leuke, leerzame en verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en dagen we ze uit.

 

Muziek en zingen is niet alleen leuk, het helpt kinderen ook op allerlei manieren bij hun ontwikkeling. Ook lezen en voorlezen krijgen veel aandacht. Onze medewerkers weten dat lezen goed is voor de ontwikkeling van het taalgevoel en de woordenschat. En lezen prikkelt de fantasie en nodigt uit tot spelen en praten.
We stimuleren we kinderen te bewegen, ook de hele kleintjes. Rollen, springen, kruipen, klauteren, klimmen en dansen. Het is prima voor de motorische en sociale ontwikkeling.

 

De groep heeft een grote schuifdeur naar een speelplein omringt door bomen. Kinderen kunnen op zomerse dagen heerlijk in de schaduw spelen.

 

Je kunt op deze dagopvanggroep flexibele uren afnemen en deze verdeeld over de week inplannen. Er is verlengde opvang mogelijk tegen een extra vergoeding. Reguliere openingstijden zijn 07.30 – 18.00 uur.

 

In Kannen en Kruiken is gelegen in de wijk Westpolder. Het kinderdagverblijf zit in hetzelfde gebouw als openbare basisschool De Viermaster, peuterspeelgroep. De dolfijn/spetters en BSO De Viermaster. Er zijn 2 groepen. Als het kindaantal het vereist, wordt de groep opgesplitst naar de tweede groep. De tweede groep is een peuter plus groep. De kinderen krijgen dan extra ontwikkelingsgerichte activiteiten.

Naam Functie
Michelle de Groot Locatiemanager
Met leuke, leerzame en verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en dagen we ze uit.
Direct inschrijven
DOV In Kannen en Kruiken
Douwes Dekkerlaan 3
3351 CH Papendrecht
Telefoon
078 - 711 26 18
Openingstijden
ma t/m vrij 07.30 - 18.00 uur
(verlengde opvang is mogelijk van 07.00 - 18.30 uur)
Contact
Michelle de Groot
Stuur e-mail
06-24244962
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.