PSG, DOV en BSO Hoogblokland

Let op:
m.i.v. december, BSO ook geopend op dinsdagmiddag!
dagopvang opent begin maart 2019!

 

Nu nog in een tijdelijke locatie gehuisvest, maar daarna in het nieuw te bouwen multifunctionele centrum: BSO Hoogblokland en peuterspeelgroep Kaboutertijd.

 

  • Ruimte om te groeien’,  te ontspannen, te ontwikkelen en vooral te spelen
  • Uitdagende en leuke ontmoetingsplek
  • Speelse voorbereiding op school

Speelse voorbereiding op het basisonderwijs

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. We geven je kind ruimte zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. We werken met uitdagende thema’s en activiteiten die je peuter aanspreekt. Knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Onze medewerkers zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen. En natuurlijk speelt je kind met zijn vriendjes ook buiten op het afgeschermde plein. Hier kunnen de kinderen hartenlust ravotten.

 

Op de peuterspeelgroep wordt je kind zelfstandiger en wordt het spelenderwijs voorbereid op de basisschool. De stap is minder groot en veel natuurlijker omdat we nauw samen werken met obs Den Beemd als cbs De Wegwijzer.

Ontspanning na schooltijd

We geven je kind de ruimte de wereld te ontdekken buiten schooltijd. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuk, uitdagend activiteitenaanbod uit onder andere de activitheek van DoenKids. Dit alles in overleg met de kinderen, want zij weten als geen ander aan te geven waar hun behoeftes liggen. Kinderen kunnen zowel binnen als op het buitenspeelterrein heerlijk spelen.

 

De BSO is geopend maandag en donderdag. Bij voldoende animo wordt de BSO ook op dinsdag, woensdag en/of vrijdag geopend. Kinderen van zowel obs Den Beemd als cbs De Wegwijzer zijn van harte welkom

 

 

 

Naam Functie
Marjan Kroon Teamleider
Kinderen krijgen enorme voldoening en vergaren kennis door het volgen van hun eigen interesses. Wij bij Wasko geven ze daar de ruimte voor!
Direct inschrijven
PSG, DOV en BSO Hoogblokland
't Hoog 18b
4221 LM Hoogblokland
Telefoon
06-10 48 61 62
Openingstijden
PSG: ma+wo+vr: 08.45-11.45 uur
BSO: ma+do: 07.30 - 18.00 uur

Contact
Marjan Kroon
Stuur e-mail
06 57 18 47 12
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.