PSG, DOV en BSO Den Hoek (voorheen Hoogblokland)

 

  • Ruimte om te groeien’,  te ontspannen, te ontwikkelen en vooral te spelen
  • Uitdagende en leuke ontmoetingsplek
  • Speelse voorbereiding op school

Speelse voorbereiding op het basisonderwijs

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. We geven je kind ruimte zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. We werken met uitdagende thema’s en activiteiten die je peuter aanspreekt. Knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Onze medewerkers zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen. En natuurlijk speelt je kind met zijn vriendjes ook buiten op het afgeschermde plein. Hier kunnen de kinderen hartenlust ravotten.

 

Op de peuterspeelgroep wordt je kind zelfstandiger en wordt het spelenderwijs voorbereid op de basisschool. De stap is minder groot en veel natuurlijker omdat we nauw samen werken met obs Den Beemd als cbs De Wegwijzer.

Ontspanning voor en na schooltijd

We geven je kind de ruimte de wereld te ontdekken buiten schooltijd. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuk, uitdagend activiteitenaanbod uit onder andere de activitheek van DoenKids. Dit alles in overleg met de kinderen, want zij weten als geen ander aan te geven waar hun behoeftes liggen. Kinderen kunnen zowel binnen als op het buitenspeelterrein heerlijk spelen.

 

De BSO is geopend maandag, dinsdag en donderdag. Bij voldoende animo wordt de BSO ook op woensdag en/of vrijdag geopend. Kinderen van zowel obs Den Beemd als cbs De Wegwijzer zijn van harte welkom

 

In de schoolvakanties kunnen kinderen genieten van een megatof vakantieprogramma vol leuke activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

Naam Functie
Lisette Kok Locatiemanager
Met leuke, leerzame en verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en dagen we ze uit. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!
Direct inschrijven
PSG, DOV en BSO Den Hoek (voorheen Hoogblokland)
Schoolstraat 3G
4221 LR Hoogblokland
Telefoon
0183-730660
Openingstijden
PSG: ma+wo: 08:30 - 12:00 uur
DOV: ma t/m vrij: 07:00 - 18:30 uur
BSO: ma+di+do: 07:00 - 18:30 uur 

Contact
Lisette Kok
Stuur e-mail
06 - 23678850
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.