IKC Beatrix (voorheen PSG Koningskind en BSO Koningin Beatrix) (VVE-locatie)

BSO Beatrix en PSG Beatrix (Het Koningskind) zijn onderdeel van het IKC Beatrix en is gelegen vlakbij het centrum van Papendrecht.

Opvang voor en na lestijd (4 t/m 12 jaar)

Kik hier voor meer informatie.

Spelenderwijs leren (0 t/m 3 jaar)

Klik hier voor meer informatie

 

Inschrijven IKC Beatrix

Klik hier om in te schrijven voor opvang voor en na lestijd en vakanties

Klik hier om in te schrijven voor spelenderwijs leren

 

 

In de schoolvakanties kunnen kinderen genieten van een megatof vakantieprogramma vol leuke activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

Naam Functie
Mary Opperman Locatiemanager
Het is een feest een meerwaarde te zijn in de ontwikkeling van kinderen.
Ruim 14 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met kinderopvang. Na een tijd lang in de horeca te hebben gewerkt, wist ik dat dit mij niet de voldoening gaf waar ik naar op zoek was in een baan. Ik mocht een dagje meelopen op een BSO-locatie van Wasko. Ik luisterde naar verhalen van kinderen en verzon diverse spelletjes en activiteiten met hen. Toen één van de kinderen mij aan het eind van de dag vertelde dat dit de leukste dag van haar leven was en vroeg wanneer ik weer kwam, wist ik het zeker; in de kinderopvang kan ik echt betekenisvol werk doen! Via een re-integratietraject heb ik vervolgens binnen Wasko een opleiding gedaan. En daarna mocht ik écht op verschillende locaties aan de slag. Wat een feest om binnen onze opvang een meerwaarde te kunnen zijn in de ontwikkeling van kinderen, terwijl ouders met een gerust hart de ruimte krijgen te groeien in hun werk of studie. Bij Wasko kreeg ik ook alle ruimte om verder te ontwikkelen. Van het volgen van trainingen en opleidingen, tot het inbrengen en uitwerken van ideeën om onze opvang nog leuker en aantrekkelijker te maken. Inmiddels werk ik niet meer op de groep maar als Locatiemanager van diverse locaties. Ik vind het geweldig om pedagogisch medewerkers te coachen en inspireren in hun ontwikkeling. Op die manier lever ik een bijdrage aan de kwaliteit van onze opvang. Daarin zijn onze pedagogisch medewerkers de belangrijkste schakel. Ook ikzelf ervaar dagelijks de ruimte te groeien in mijn vak, terwijl mijn jongste zoon één van onze kinderdagverblijven bezoekt. Niet alleen omdat ik opvang nodig heb, maar vooral omdat ik het hem zo gun.
Direct inschrijven
IKC Beatrix (voorheen PSG Koningskind en BSO Koningin Beatrix) (VVE-locatie)
Van der Palmstraat 8
3351 HA Papendrecht
Telefoon
PSG: 078 - 711 26 19
BSO: 078 - 303 02 73
Openingstijden
PSG
de volgende dagdeelcombinaties zijn mogelijk:
Maandag + vrij-ochtend
Dinsdag + do-ochtend
Wo-ochtend + dinsdag + do-middag

ochtend: 08:15 - 12.15 uur
middag: 12.30 - 14.30 uur


VVE
Ma, di, do, vrij-ochtend

ochtend: 08:15 - 12.15 uur
middag: 12.30 - 14.30 uur

BSO
ma t/m vrij 07.00 - 18.30 uur
Contact
Mary Opperman
Stuur e-mail
06-23678850
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.