Christelijke PSG en BSO Koningin Beatrix

BSO Koninging Beatrix en PSG Koning Beatrix (Het Koningskind) zijn gehuisvest in een fraai en gezellige ruimte in IKC Koningin Beatrix en is gelegen vlakbij het centrum van Papendrecht.

Samen spelen, ontdekken en plezier maken

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. We geven je kind ruimte zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. We werken met uitdagende thema’s en activiteiten die je peuter aanspreekt. Knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Onze medewerkers zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen. En natuurlijk speelt je kind met zijn vriendjes ook buiten op het afgeschermde plein. Hier kunnen de kinderen hartenlust ravotten.

 

Op de peuterspeelgroep wordt je kind zelfstandiger en wordt het spelenderwijs voorbereid op de basisschool. De stap is minder groot en veel natuurlijker omdat we nauw samenwerken met de Koningin Beatrixschool.

Ontspanning buiten schooltijd

We geven je kind de ruimte de wereld te ontdekken buiten schooltijd. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuk, uitdagend activiteitenaanbod uit onder andere de activitheek van DoenKids. Dit alles in overleg met de kinderen, want zij weten als geen ander aan te geven waar hun behoeftes liggen. Kinderen kunnen zowel binnen als op het buitenspeelterrein heerlijk spelen.

 

Voor en na schooltijd kunnen kinderen van 4 – 13 jaar op de BSO van Wasko energie ontladen en energie opdoen. Wasko staat bekend om het aanbod van veel en verschillende activiteiten. Er is altijd iets leuks te doen. Rustig bijkomen van de schooldag kan natuurlijk ook.

 

Kleuters vanaf 4 jaar krijgen alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen onder het toeziend oog van de pedagogisch medewerkers. Rollen- en/of fantasiespel neemt bij kleuters een centrale plaats in en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos op de BSO. Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk op deze leeftijd.

 

Ook voor kinderen van 10 tot 12 jaar is de BSO een gezellige plek met leeftijdsgenoten. De oudere kinderen willen meer zelfstandigheid en daarin worden ze begeleid door de medewerkers.

 

In de schoolvakanties kunnen kinderen genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

Naam Functie
Lisette Kok Teamleider
Met leuke, leerzame en verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en dagen we ze uit. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!
Direct inschrijven
Christelijke PSG en BSO Koningin Beatrix
Van der Palmstraat 8
3351 HA Papendrecht
Telefoon
PSG: 078 - 711 26 19
BSO: 078 - 303 02 73
Openingstijden
PSG
ochtend: 08.30-11.45 uur
middag: 12.15-14.15 uur

de volgende dagdeelcombinaties zijn mogelijk:
maandagochtend
di-middag + vrij-ochtend
ma-middag + do-ochtend
di-ochtend + do-middag

BSO
ma t/m vrij 07.30 - 18.00 uur

Contact
Lisette Kok
Stuur e-mail
06 - 18 63 82 86
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.