IKC ’t Nokkenwiel – Maasplein (voorheen DOV en BSO Maasplein)

In brede school ’t Nokkenwiel, locatie Maasplein zijn twee groepen voor buitenschoolse opvang en drie groepen voor dagopvang gehuisvest. Naast twee groepen voor kinderen van nul tot vier jaar is er een peutergroep voor kinderen die tweeënhalf zijn geworden. In deze groep worden de kinderen spelenderwijs voorbereid op de basisschool.

 

De kinderen van de dagopvanggroepen kunnen zich op het mooie grote speelplein prima vermaken. Dansen kan op het podium en voor de allerkleinsten is er een snoezelhoekje. In de speelzaal worden regelmatig activiteiten aangeboden.

 

De jongste groep van de buitenschoolse opvang bevindt zich op de begane grond, de oudere kinderen hebben op de bovenverdieping een prachtig kooklokaal met lange bartafels en barkrukken waaraan gegeten en gespeeld kan worden.

 

Er is een keuken van maar liefst zeven meter breed, zodat veel kinderen tegelijkertijd aan de slag kunnen. Binnen deze opvang is er ook aandacht voor voldoende bewegen; we hebben een groot speellokaal tot onze beschikking en we spelen zo veel mogelijk buiten.

 

In de vakanties genieten kinderen van een gevarieerd en uitdagend vakantieactiviteitenprogramma met onder andere uitstapjes naar onze Natuur BSO en speeltuin Kinderdijk.

 

Kinderen van ’t Kompas en ’t Nokkenwiel zijn van harte welkom op onze BSO.

Naam Functie
Antoinette Smit Locatiemanager
We dagen kinderen uit om 'spelend wijs en wijzer' te worden.
Direct inschrijven
IKC ’t Nokkenwiel – Maasplein (voorheen DOV en BSO Maasplein)
Maasstraat 30
2953 CH Alblasserdam
Telefoon
078-6914105
Openingstijden
ma t/m vrij 7.00 - 18.30 uur 
Contact
Antoinette Smit
Stuur e-mail
06 - 10 39 38 67
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.