kinderdagopvangverblijf ’t Kruispunt

Spelenderwijs de wereld ontdekken

 

  • kleinschalig
  • verticale groep (0 tot 4 jaar)
  • babyspecialist
  • pedagogisch coach
  • buitenspeelplaats met natuurlijke elementen

 

In het voormalige Groene Kruisbureau opent Wasko haar deuren van kinderdagverblijf ’t Kruispunt. In deze locatie is een verticale groep voor kinderen van o tot 4 jaar. Op het kleinschalige kinderdagverblijf ontvangt je kind zorg, warmte, liefdevolle aandacht, een ‘hapje en een drankje’ en een schone luier. Je kind krijgt alle ruimte om te groeien, zichzelf te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Dit alles in een vertrouwde, veilige omgeving zodat je met een gerust hart naar je werk kunt.

Babyspecialist

Onze pedagogisch medewerkers hebben in 2020 een opleiding tot babyspecialist gevolgd. Tijdens deze opleiding leerden ze om nog meer te kijken en te luisteren naar je baby en te begrijpen wat elk signaal betekent. Ze voelen aan welke zorg en aandacht het beste past bij jouw baby. Daarnaast weten ze hoe ze leuke, leeftijdsgerichte activiteiten kunnen doen om het onderlinge contact tussen kinderen te motiveren.

Elke pedagogisch medewerker wordt ondersteund door een pedagogisch coach.

 

Buitenspeelplaats

Het pand is verbouwd en aangepast zodat je kind heerlijk kan spelen. Er is ook een tuin met natuurlijke elementen. Hierdoor wordt buiten spelen leuk en uitdagend waarbij de veiligheid niet vergeten wordt.

 

 

Naam Functie
Ester Verkerk Locatiemanager
We streven naar een kwalitatieve goede en persoonlijke kinderopvang waarbij iedereen zichzelf kan zijn: kind, ouder en pedagogisch medewerker.
Direct inschrijven
kinderdagopvangverblijf ’t Kruispunt
Vonckstraat 10
2957 GJ Nieuw-Lekkerland
Telefoon
0184-714623
Openingstijden
07.00 - 18.30 uur
Contact
Ester Verkerk
Stuur e-mail
06 13 47 78 69
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.