BSO Oranje Nassau – Sliedrecht

Ontspanning buiten schooltijd

 

  • (Re)Creatief spelmateriaal
  • Modern gebouw met jaren ’30 karakter
  • Plezier en jeugdherinneringen maken
  • Energie opdoen en kwijtraken
  • Ontspannen

 

We geven je kind de ruimte de wereld te ontdekken buiten schooltijd. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuk, uitdagend activiteitenaanbod uit onder andere de activitheek van DoenKids. Dit alles in overleg met de kinderen, want zij weten als geen ander aan te geven waar hun behoeftes liggen. Kinderen kunnen zowel binnen als op het buitenspeelterrein heerlijk spelen.

 

BSO Oranje Nassau is gehuisvest in een fraai en gezellige ruimte in CBS Oranje Nassau. De locatie is schitterend gelegen, kijkend uit over de haven in Sliedrecht. Een modern, gerenoveerd gebouw met het karakter van de jaren dertig.

 

Kleuters vanaf 4 jaar krijgen alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen onder het toeziend oog van de pedagogisch medewerkers. Rollen- en/of fantasiespel neemt bij kleuters een centrale plaats in en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos op de BSO.

Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk op deze leeftijd.

Ook voor kinderen van 10 tot 12 jaar is de BSO een gezellige plek met leeftijdsgenoten. De oudere kinderen willen meer zelfstandigheid en daarin worden ze begeleid door de medewerkers.

 

In de schoolvakanties kunnen kinderen genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

Klik hier voor week 1 van de zomervakantie

Klik hier voor week 2 van de zomervakantie

Klik hier voor week 3 van de zomervakantie

Klik hier voor week 4 van de zomervakantie

Klik hier voor week 5 van de zomervakantie

Klik hier voor week 6 van de zomervakantie

Naam Functie
Lisette Kok Locatiemanager
Kinderen groeien van buiten zijn. Kinderen doen het beter op school, zijn creatiever en leren beter beoordelen en besluiten maken. Vies worden hoort daarbij.
Direct inschrijven
BSO Oranje Nassau – Sliedrecht
Merwestraat 16
3360 AB Sliedrecht
Telefoon
0184 - 74 50 76
Openingstijden
ma-di-do 07:00 - 8:30 uur en 15:15 - 18:30 uur 
wo en vrij 11:45 - 18:30 uur
Contact
Lisette Kok
Stuur e-mail
06-23678850
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.