PSG en BSO Roald Dahl (VVE-locatie)

Op de ruime locatie in de ‘literaire’ OBS Roald Dahl in de Westwijk van Sliedrecht vind je de peuterspeelgroep (Klavertje 4) en buitenschoolse opvang (Villa Roezemoes).

 

  • ‘Ruimte om te groeien’, om te ontspannen, te ontwikkelen en vooral te spelen
  • VVE-programma Piramide
  • (Re)Creatief spelmateriaal

Samen spelen, ontdekken en plezier maken

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. We geven je kind ruimte zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. We werken met uitdagende thema’s en activiteiten die je peuter aanspreekt. Knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Onze medewerkers zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen. En natuurlijk speelt je kind met zijn vriendjes ook buiten op het afgeschermde plein. Hier kunnen de kinderen hartenlust ravotten.

 

Op de peuterspeelgroep wordt je kind zelfstandiger en wordt het spelenderwijs voorbereid op de basisschool. De stap is minder groot en veel natuurlijker omdat we nauw samenwerken met de school.

Ontspanning na schooltijd

Voor en na schooltijd kunnen kinderen van 4 – 13 jaar op de BSO van Wasko energie ontladen en energie opdoen. Wasko staat bekend om het aanbod van veel en verschillende activiteiten, ook vanuit de activitheek DoenKids. Er is altijd iets leuks te doen. Rustig bijkomen van de schooldag kan natuurlijk ook.

 

Kleuters vanaf 4 jaar krijgen alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen onder het toeziend oog van de pedagogisch medewerkers. Rollen- en/of fantasiespel neemt bij kleuters een centrale plaats in en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos op de BSO.

Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk op deze leeftijd.

Ook voor kinderen van 10 tot 12 jaar is de BSO een gezellige plek met leeftijdsgenoten. De oudere kinderen willen meer zelfstandigheid en daarin begeleiden we hen graag.

 

Op woensdagen en vrijdagen spelen we samen met de vriendjes van BSO De Wilgen.
In de schoolvakanties kan jouw kind genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

Een combinatie met Sport BSO De Basis is ook mogelijk.

Naam Functie
Marit Koppelaar Locatiemanager
Roald Dahl, meesterverteller en schrijver, zei ooit: 'Hoe meer 'risico's' je kinderen laat nemen, hoe beter ze leren om voor zichzelf te zorgen.' Wij bij Wasko begeleiden je kind daarin.
Direct inschrijven
PSG en BSO Roald Dahl (VVE-locatie)
Deltalaan 204
3363 AH Sliedrecht
Telefoon
078-3032410
Openingstijden
PSG 
Je kunt kiezen uit de volgende vaste combinatie van dagdelen:
Maandagochtend + woensdagochtend
Dinsdagochtend + donderdagochtend


Openingstijden: 
ochtend: 08:30 - 11:45 uur / middag: 12:00 - 15:15 uur
VVE-tijden:
ma + do: 08:30-13:15
di + wo: 08:30-11:45

BSO
ma t/m vrij van 07.00 - 8.30 uur, 15.00 - 18.30 uur
Contact
Marit Koppelaar
Stuur e-mail
06-31959397
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.