Sport BSO De Giessenhal

Ruimte om te groeien en actief te bewegen

 

Bij Sport BSO de Giessenhal kunnen kinderen na schooltijd energie opladen en kwijtraken op de Sport BSO. Hier krijgen kinderen de ruimte om samen in beweging te zijn. De begeleiders blijven niet aan de kant staan maar moedigen aan en helpen waar ze kunnen. Dagelijks hebben kinderen plezier in de spelactiviteiten die worden aangeboden bij de voetbalvereniging. Wil je een keertje niet mee sporten,  dit kan ook, naast de sportactiviteiten is er natuurlijk ook alle ruimte is voor het lezen van een boekje, het spelen van een spelletje of een leuke knutselactiviteit.

 

De Sport BSO werkt nauw samen met Sportvereniging Vridos, VV Peursum en Giga Molenlanden. Naast voetballen kunnen kinderen proeven van verschillende sporten tijdens clinics. Maar wat denk je van levend Stratego of Air hockey? Allemaal uitdagende, energieke activiteiten waarbij samen plezier hebben centraal staat. En…. we hoeven natuurlijk niet te melden dat de Sport BSO tijdens de vakanties helemaal een feestje is!

 

Uitgangspunt van de sportieve opvang is dat kinderen leren in een natuurlijke omgeving en onder deskundige begeleiding uitdaging te vinden om zichzelf te vermaken en verder te ontwikkelen.

 

De Sport BSO is voor kinderen vanaf groep 3. Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk op deze leeftijd.

 

Op woensdag is de BSO ook geopend voor kinderen vanaf groep 1.

 

Ook voor kinderen van 10 tot 12 jaar is de BSO een gezellige plek met leeftijdsgenoten. De oudere kinderen willen meer zelfstandigheid en daarin worden ze begeleid door de medewerkers.

 

In de schoolvakanties kunnen ze genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

De voorschoolse opvang vindt plaats op Het Kwetternest  in Giessenburg van 07.00 – 08.30 uur.

 

Naam Functie
Kirsten Koppelaar Locatiemanager
Kinderen uitdagen, warmte en liefdevolle zorg, gevoel van eigenheid en veiligheid bieden: ruimte om te groeien!
“Kinderen uitdagen, warmte en liefdevolle zorg, gevoel van eigenheid en veiligheid bieden: ruimte om te groeien!” Ik heb echt de allerleukste baan van de wereld. Hoe gaaf is het als je iedere dag samen met de allerleukste pedagogisch medewerksters kinderen uit de omgeving mag opvangen? Dat je deze kinderen mag uitdagen, warmte en liefdevolle zorg kunt bieden en vooral een gevoel van eigenheid en veiligheid kunt geven waar ze van groeien. De samenwerking tussen ouders en pedagogisch medewerksters is iets waar ik ontzettend trots op ben. Het vertrouwen dat wij krijgen van de ouders om voor hun kostbaarste bezit te zorgen is zo groot. Door fijne vergaderingen met de oudercommissies krijg ik ontzettend veel informatie. Complimenten maar ook wensen worden gedeeld. Ik ga daar dan weer mee aan de slag. Doordat we op het kinderdagverblijf en BSO een BBQ organiseren voelen kinderen en ouders zich ontzettend betrokken. Iedereen neemt iets mee en met elkaar voelen we verbinding! Doordat we werken met VVE-programma Uk & Puk wordt er nagedacht hoe we elk kind op zijn/haar eigen niveau kunnen uitdagen en begeleiden in het spel. Het spel dat elk kind mag spelen van s ’morgens vroeg tot in de vroege avond. Op de BSO zoeken de meiden naar een mix tussen activiteiten aanbieden en rust creëren. Op school moeten we vaak van alles. Op de BSO mogen we onszelf zijn en maken we plezier. Op de peuterspeelzaal ben ik ontzettend trots op de kwaliteit. Er is heel veel kennis in huis. Deze kennis verwerken de meiden in het dagritme. Kinderen ontwikkelen zich optimaal, zonder dat ze het zelf weten. Spelenderwijs leren ze elke dag opnieuw. En als het wennen nog moeilijk is dan blijft papa of mama er gewoon nog even bij. Ik ben trots op al mijn teams, hun enthousiasme en gedrevenheid zorgen ervoor dat alle kinderen met plezier naar Wasko komen. De kinderen de ruimte geven om te groeien op zijn/haar eigen tijd. Daar gaat het om.
Direct inschrijven
Sport BSO De Giessenhal
Sportplein 2B
3381 LL Giessenburg
Telefoon
06-82874773
Openingstijden
maandag, dinsdag, donderdag 15.15-18.30
woensdag, vrijdag 11:45-18.30 uur
Contact
Kirsten Koppelaar
Stuur e-mail
06 11 59 19 79
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.