PSG en BSO ‘t Ooievaarsnest (voorheen Sprookjesbos) (VVE-locatie)

  • ‘Ruimte om te groeien’,  te ontspannen, te ontwikkelen en vooral te spelen
  • Uitdagende en leuke ontmoetingsplek
  • Speelse voorbereiding op school (VVE)
  • Uitnodigende spelsituaties
  • (Re)Creatief spelmateriaal

 

Samen spelen, ontdekken en plezier maken

 

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. We geven je kind ruimte zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. We werken met uitdagende thema’s en activiteiten die je peuter aanspreekt vanuit het VVE-programma Puk & Ko. Knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Onze medewerkers zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen in leuke speelhoeken. En natuurlijk speelt je peuter met zijn vriendjes ook buiten op het afgeschermde plein. Hier kunnen de kinderen hartenlust ravotten.

 

De peutergroep is op de allereerste plaats een speelplaats voor kinderen tussen 2 jaar  en 4 jaar. Maar dat is het niet alleen, het is ook een ontmoetingsplaats voor zowel kinderen als ouders. Vanuit de beleving vanuit je peuter is het een eigen wereld. Een wereld waarin hij/zij ruimte krijgt zich te ontwikkelen door vriendjes te maken, samen te spelen, plezier te hebben, te ontdekken en te leren, zonder dat je als ouder in de buurt bent. Pedagogisch gezien een onmisbare aanvulling op de opvoeding en het gezin.

Op onze peuterspeelgroep wordt je kind zelfstandiger. Spelenderwijs bereiden we je peuter voor op de basisschool. De stap is minder groot en veel natuurlijker omdat we nauw samen werken met alle scholen in Groot-Ammers.

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. Bij PSG Kiekeboe geven we je kind ruimte zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. We werken met uitdagende thema’s en activiteiten die je peuter aanspreekt. Knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Onze medewerkers zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen. En natuurlijk speelt je kind met zijn vriendjes ook buiten

Ontspanning na schooltijd

We geven je kind de ruimte de wereld te ontdekken buiten schooltijd. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuk, uitdagend activiteitenaanbod uit onder andere de activitheek van DoenKids. Dit alles in overleg met de kinderen, want zij weten als geen ander aan te geven waar hun behoeftes liggen. Kinderen kunnen zowel binnen als op het buitenspeelterrein heerlijk spelen.

 

Kleuters vanaf 4 jaar krijgen alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen onder het toeziend oog van de pedagogisch medewerkers. Rollen- en/of fantasiespel neemt bij kleuters een centrale plaats in en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos op de BSO.

 

In de schoolvakanties kunnen kinderen genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!

 

Kinderen vanaf groep 3 zijn welkom bij Sport BSO Groot-Ammers.

 

 

 

Naam Functie
Paula Boele Locatiemanager
We streven naar een kwalitatieve goede en persoonlijke kinderopvang waarbij iedereen zichzelf kan zijn: kind, ouder en pedagogisch medewerker.
Direct inschrijven
PSG en BSO ‘t Ooievaarsnest (voorheen Sprookjesbos) (VVE-locatie)
Leeuwerikstraat 4
2964 CB Groot-Ammers
Telefoon
0184 - 714625 / BSO mobiel: 06-30080332
Openingstijden
PSG
ma t/m vr: 
ochtend: 08:30 - 12:00
middag: 12:30 - 15:30
VVE-tijden: 
ma + vrij: 08:30-12:00
di, do: 08:30-13:00
wo: 08:30-12:30

combinaties: ma-middag + woe-ochtend,
di + vrij en ma + do

BSO
ma, di, do: 07:00 - 08:30 uur en 14:00 - 18:30 uur
Contact
Paula Boele
Stuur e-mail
06-82066531
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.