PSG ’t Puttertje (VVE-locatie)

Samen spelen, ontdekken en vrienden maken

 

 

  • ‘Ruimte om te groeien’,  te ontspannen, te ontwikkelen en vooral te spelen
  • Uitdagende en leuke ontmoetingsplek
  • Speelse voorbereiding op school
  • Uitnodigende spelsituaties
  • (Re)Creatief spelmateriaal

 

Ieder kind is van nature actief, nieuwsgierig en wil de wereld spelenderwijs ontdekken. We geven je kind ruimte zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. We werken met uitdagende thema’s en activiteiten die je peuter aanspreekt vanuit VVE-programma Puk & Co. Er is uitdagend speelgoed en creatieve materialen in leuke speelhoeken. Zo leert je kind prettig om te gaan met andere kinderen, te groeien naar zelfstandigheid en vooral veel plezier te hebben in het spel zowel binnen als buiten.

 

We maken muziek en zingen liedjes. Dat is niet alleen leuk, het helpt je peuter ook op allerlei manieren bij hun ontwikkeling. Ook lezen en voorlezen krijgen veel aandacht. Onze medewerkers weten dat lezen goed is voor de ontwikkeling van het taalgevoel en de woordenschat. En lezen prikkelt de fantasie en nodigt uit tot spelen en praten. En natuurlijk willen de kinderen bewegen: rollen, springen, kruipen, klauteren en dansen. Dit doen wij in het gymgedeelte dat in ons lokaal is gevestigd. We stimuleren kinderen te bewegen, ook de hele kleintjes. Het is goed voor de motorische en sociale ontwikkeling.

 

Er zijn uitdagende hoekjes met veel speelgelegenheid voor iedere peuter. We beschikken over een mooie, grote glijbaan met speelhuis. Elk kind kan zich hier heerlijk vermaken! Iedere dag gaan wij met de kinderen buiten spelen op het schoolplein. Ook gaan we regelmatig op ontdekkingstocht in de natuur.

 

Spelenderwijs bereiden we je peuter voor op de basisschool, zodat de stap minder groot is. Peuterspeelgroep ‘t Puttertje is gevestigd in de openbare basisschool de Boomgaard in Streefkerk. ‘t Puttertje werkt ook samen met de School met de Bijbel.

Naam Functie
Ester Verkerk Locatiemanager
We streven naar een kwalitatieve goede en persoonlijke kinderopvang waarbij iedereen zichzelf kan zijn: kind, ouder en pedagogisch medewerker.
Direct inschrijven
PSG ’t Puttertje (VVE-locatie)
Kerklaan 11
2959 BR Streefkerk
Telefoon
06 821 469 54
Openingstijden
08:30 - 12:00 uur 
VVE-tijden:
ma + wo: 08:30-12:00
di + do: 08:30-13:00

Mogelijke combinaties van dagdelen:
Maandagochtend + woensdagochtend
Dinsdagochtend + donderdagochtend


Contact
Ester Verkerk
Stuur e-mail
06 13 47 78 69
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.