PSG ‘t Puttertje

Samen spelen, ontdekken en vrienden maken

 

 

  • ‘Ruimte om te groeien’,  te ontspannen, te ontwikkelen en vooral te spelen
  • Uitdagende en leuke ontmoetingsplek
  • Speelse voorbereiding op school
  • Uitnodigende spelsituaties
  • (Re)Creatief spelmateriaal

 

Je peuter ontdekt de wereld spelenderwijs. We bieden uitdagende activiteiten aan de hand van thema’s van het VVE-programma Puk & Co. Zo leert je kind prettig om te gaan met andere kinderen, te groeien naar zelfstandigheid en vooral veel plezier te hebben in het spel zowel binnen als buiten.

 

We maken muziek en zingen liedjes. Dat is niet alleen leuk, het helpt je peuter ook op allerlei manieren bij hun ontwikkeling. Ook lezen en voorlezen krijgen veel aandacht. Onze medewerkers weten dat lezen goed is voor de ontwikkeling van het taalgevoel en de woordenschat. En lezen prikkelt de fantasie en nodigt uit tot spelen en praten. En natuurlijk willen de kinderen bewegen: rollen, springen, kruipen, klauteren en dansen. We stimuleren kinderen te bewegen, ook de hele kleintjes. Het is prima voor de motorische en sociale ontwikkeling.

 

Er zijn uitdagende hoekjes met veel speelgelegenheid voor iedere peuter. We beschikken over een mooie grote glijbaan met speelhuis. Elk kind kan zich hier heerlijk vermaken! Bij mooi weer zijn de peuters veel buiten op de speelplaats of gaan ze op ontdekkingstocht in de natuur.

 

Peuterspeelgroep ‘t Puttertje is gevestigd bij openbare basisschool de Boomgaard in Streefkerk. ‘t Puttertje werkt ook nauw samen met de School met de Bijbel.

Naam Functie
Ester Verkerk Locatiemanager
We streven naar een kwalitatieve goede en persoonlijke kinderopvang waarbij iedereen zichzelf kan zijn: kind, ouder en pedagogisch medewerker.
Direct inschrijven
PSG ‘t Puttertje
Kerklaan 11
2959 BR Streefkerk
Telefoon
0184 - 714 622
Openingstijden
08:30 - 12:00 uur 
VVE-tijden:
ma + wo: 08:30-12:00
di + do: 08:30-13:00

Mogelijke combinaties van dagdelen:
Maandagochtend + woensdagochtend
Dinsdagochtend + donderdagochtend


Contact
Ester Verkerk
Stuur e-mail
06 13 47 78 69
 
Het locatiespecifieke werkplan en veiligheidsplan is op te vragen op de locatie.