Leren en werken bij Wasko

Wasko  is een erkend leerbedrijf en is aangesloten bij het SBB, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Het kenniscentrum is verantwoordelijk voor erkenning van leerbedrijven en vaststelling van kwalificaties. 
Kijk voor meer informatie op de website van SBB.

Collega van de toekomst

Wasko wil een goed leerbedrijf zijn voor leerlingen, je bent immers “de collega van de toekomst”. Als leerling kun je met Wasko kennismaken via de beroepsopleidende leerweg (BOL).

Bij Wasko vinden we belangrijk om een rol te spelen in het opleiden van toekomstige collega’s. Daarom bieden wij voor verschillende opleidingen stage plekken aan. Bij je stage krijg je de kans om alle facetten van het beroep mee te maken en te leren. Want een dag als Pedagogisch Medewerker is nooit hetzelfde!

BBL zij-instromers

Wil je graag werken in de kinderopvang, maar heb je nog niet het juiste diploma? Of ben je toe aan een andere uitdaging in je werk en wil je je graag omscholen tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (GPM) niveau 4? Wasko start 5 september weer met een BBL-klas speciaal voor zij-instromers waarin je werkt en tegelijkertijd leert. Echt iets voor gemotiveerde, toekomstige collega’s met een groot hart voor kinderen. Dit is een werken-leer-traject van 12 maanden. We gaan ook van start met een opleiding van 3 maanden.

Klik hier voor de vacature.
Klik hier voor het motivatie-formulier.
Klik hier als je antwoord zoekt op veelgestelde vragen over het BBL-traject.

Opleidingseisen

Op de site van kinderopvangwerkt! vind je de opleidingseisen zoals ze voor pedagogisch medewerkers zijn benoemd in de Cao Kinderopvang.

Vacatures

Wil je weten of er vacatures zijn bij Wasko? Klik hier.