Speeddaten met Wasko op het Havenfestival

Papendrecht, 10 september 2018.- Wasko Kinderopvang zoekt nieuwe collega’s. Door uitbreiding en door de nieuwe kwaliteitseisen vanuit de Wet IKK die vanaf 2019 van kracht worden, is er weer ruimte voor nieuwe medewerkers. Wasko rolt daarom de loper uit voor nieuwe collega’s tijdens het Havenfestival op zaterdag 15 september tussen 12.00 en 15.00 uur.

 

Jolanda Brus, HR Manager Wasko Kinderopvang licht toe: “Je kunt met verschillende diploma’s werken in de kinderopvang. Het Havenfestival is de ideale gelegenheid om nader kennis te maken met Wasko en zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Wasko aan de slag te gaan. Onze collega’s kunnen alles vertellen over het werken bij Wasko en welke diploma’s en vaardigheden er nodig zijn. Onze pedagogisch medewerkers spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen. Zij geven kinderen de ruimte te groeien, prikkelen en inspireren hen. Dat vinden we speciaal aan ons werk. Nieuwe collega’s zijn dan ook van harte welkom. We rollen daarom onze blauwe loper uit en spreken graag met mensen af in onze Wasko-speeddate bus. Geheel vrijblijvend kennismaken, zonder het gevoel te hebben van een officieel sollicitatiegesprek.”

 

“Tijdens het Havenfestival proberen we zoveel mogelijk kinderen en hun ouders te laten beleven wat Wasko Kinderopvang is”, aldus Peronne Kraaijveld, marketing- en communicatieadviseur. “Dit jaar willen we ook potentiële collega’s laten zien wat werken bij Wasko is. Net zoals vorig jaar doen we mee met de vlottenrace. Het is mooi om te zien dat collega’s ook in hun vrije tijd uitstralen dat werken bij Wasko leuk is. Dat bij Wasko sportieve, creatieve en energieke mensen werken. Mensen die lef tonen, en dat vies of nat worden er bij hoort. Samen mooie herinneringen maken.

Ook dit jaar hebben we weer een kinderplein met allerlei activiteiten voor kinderen. Als organisatie zijn we heel trots op onze collega’s die er voor kiezen zo’n evenement te organiseren. Dat is de andere kant van Wasko: niet alleen kinderen krijgen ruimte om te groeien, ook onze collega’s kunnen zichzelf verder ontwikkelen. Dit kunnen zij op het gebied van sport- en spel en creatieve uitspattingen  maar juist ook in de zin van meer persoonlijke inbreng van bijvoorbeeld organisatietalent etc. En ook dat willen we dit jaar laten zien tijdens het Havenfestival.”


< Ga terug