Belgin Koçak-Kemal

Er is aandacht voor elk kind

 

“Wij zijn hartstikke tevreden over de opvang op Dagopvang De Wielen in Papendrecht.

We hebben verschillende locaties bekeken en hoewel andere locaties meer faciliteiten hadden, zijn we uiteindelijk toch bij de locatie uitgekomen waar we als eerste een rondleiding hebben gekregen. De sfeer is heel huiselijk. Geen lopende band werk.  Het voelde eigenlijk meteen goed. Dat is prettig. Je laat toch iets waardevols achter.

We vonden een ‘verticale groep’ erg belangrijk. Dat is ontzettend goed voor ons kind. De pedagogisch medewerkers zijn open en heel makkelijk benaderbaar. Er zijn twee groepen maar zo voelt het niet. Elke medewerker kent elk kind en elke ouder.

 

Wat ik erg prettig vind, is dat er echt aandacht is voor elk kind. Er is nu een kindje dat last heeft van een glutenallergie. Er is afgesproken dat na 08.00 uur je geen boterham meer mee kan geven aan je kind. Dat kan soms best lastig zijn als je kind niet wilde eten die ochtend, maar aan de andere kant geeft het mij juist het gevoel dat als mijn kind ergens last van heeft er ook voor hem een oplossing wordt gezorgd.

 

In het begin maakten we veel gebruik van het ‘heen-en-weer-schriftje’. Wat ik wel mis is een Ouder-App maar ik heb inmiddels begrepen dat daar aan gewerkt wordt.  Pedagogisch medewerkers kunnen dan tussendoor ook nog even iets laten weten. Daarnaast werk ik zelf in het onderwijs en dan zou een 40-weken contract ideaal zijn.”


< Ga terug