Wasko rolt loper uit voor nieuwe collega’s – speeddaten tijdens het Baggerfestival

21 juni 2019.- Wasko Kinderopvang zoekt nieuwe collega’s. De organisatie groeit en daarom rolt Wasko de loper uit voor nieuwe collega’s tijdens het Baggerfestival op zaterdag 29  juni  tussen 10.00 en 14.00 uur in de Wasko-caravan aan het Dr. Langeveldplein.

Jolanda Brus, HR Manager Wasko Kinderopvang licht toe: “We hebben 11 locaties in Sliedrecht, 4 peuterspeelzaallocaties, 1 dagopvanglocatie en 3 BSO-locaties waarvan er 1 een Sport BSO is. Het Baggerfestival is de ideale gelegenheid om nader kennis te maken met Wasko en zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Wasko aan de slag te gaan. We bieden onze collega’s uitdaging en plezier in het werk doordat we ruimte geven voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We organiseren niet alleen de verplichte cursussen maar ook leuke workshops zoals schminken, yoga en speksteen snijden. Daarnaast krijgen collega’s ruimte voor ‘Samen zelf doen’; kijken waar je eigen talenten liggen en waar je meer eigen inbreng en verantwoordelijkheid kunt geven. Je bent dus nooit uitgegroeid bij Wasko! Onze collega’s kunnen alles vertellen over het werken bij Wasko en welke diploma’s en vaardigheden er nodig zijn en wat je er voor terugkrijgt zoals de unieke reiskostenvergoeding. We rollen daarom onze blauwe loper uit en spreken graag met mensen af in onze Wasko-speeddate caravan. Geheel vrijblijvend kennismaken, zonder het gevoel te hebben van een officieel sollicitatiegesprek.”

“Tijdens het Baggerfestival proberen we zoveel mogelijk kinderen en hun ouders te laten beleven wat Wasko Kinderopvang is”, aldus Peronne Kraaijeveld, marketing- en communicatieadviseur. “Dit jaar willen we ook potentiële collega’s laten zien wat werken bij Wasko is. We organiseren dit jaar voor het eerst in Sliedrecht een kinderplein met allerlei activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Als organisatie zijn we heel trots op onze collega’s die ervoor kiezen zo’n evenement te organiseren. Dat is de andere kant van Wasko: niet alleen kinderen krijgen ruimte om te groeien, ook onze collega’s kunnen zichzelf verder ontwikkelen. Dit kunnen zij op het gebied van sport- en spel en creatieve uitspattingen maar juist ook in de zin van meer persoonlijke inbreng van bijvoorbeeld organisatietalent etc. En ook dat willen we dit jaar laten zien tijdens het Baggerfestival.”


< Ga terug