Wasko wil 4e Sport BSO starten

11 januari 2019.- Wasko Kinderopvang en VV Groot Ammers hebben de intentie uitgesproken om een Sport BSO te starten op het terrein van VV Groot Ammers met ingang van 4 maart.

De Groene BSO zal met ingang van 4 maart een Sport BSO worden voor kinderen vanaf groep 3. De kinderen van groep 1 en 2 worden met ingang van die datum opgevangen op locatie ’t Ooievaarsnest te Groot Ammers. Ouders, kinderen en pedagogisch medewerkers zijn enthousiast.

“We zijn ontzettend blij met deze nieuwe locatie”, aldus Kirsten Koppelaar, Locatiemanager Wasko Kinderopvang. “Bij ons ontdekken kinderen de lol van samen in beweging zijn en buiten spelen. Onder aanmoediging van pedagogisch medewerkers die zelf lekker actief meedoen. We proberen zoveel mogelijk de kinderen mee naar buiten te nemen. Om spelenderwijs kennis te maken met verschillende sporten of om samen een nieuw spel te bedenken en uit te voeren. We zullen het sporten en buiten spelen zo veel mogelijk stimuleren. Ook is er ruimte voor creativiteit en even lekker chillen.”

Frits van Drenth , voorzitter VV Groot Ammers: “De missie en visie van Wasko sluiten aan bij die van onze vereniging. Ook komen we tegemoet aan de wensen vanuit de gemeente om kinderen meer te laten bewegen.”

Wasko heeft de afgelopen tijd gezocht naar een geschikte locatie. De huurovereenkomst tussen de Groene BSO met “Stichting tot beheer van Land van Remus” wordt na 10 jaar beëindigd. De Groene BSO wordt een Sport BSO. De kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid waar ouders en kinderen behoeften aan hebben, blijft. En natuurlijk de gezelligheid.

Wasko vindt samen bewegen gezond en goed voor de sociaal emotionele en motorische ontwikkeling. Door te sporten leren kinderen spelenderwijs nieuwe technische vaardigheden, samenwerken, grenzen verleggen, omgaan met regels. Ze leren omgaan met winst en verlies en ook respect hebben voor elkaar en sportief gedrag. Dit stimuleert zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, weerbaarheid en doorzettingsvermogen.

Voor meer informatie: bel met onze klantenservice 078-6157165, optie 1.                                                                                                                                                              


< Ga terug