Contact

Het servicebureau van Wasko is gevestigd in Papendrecht. wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Wasko Kinderopvang
Poldermolen 4
3352 TH Papendrecht
T algemeen: 078-615 71 65
E algemeen: info@wasko.nl

Afdelingen

Kies 1 (algemeen telefoonnummer) voor afdeling Kindplanning voor vragen over plaatsingsmogelijkheden, extra dagdelen en tarieven. Ook voor het doorgeven van wijzigingen en opzeggingen. (bereikbaar tot 17.00 uur) of mail kindplanning@wasko.nl.


Kies 2 (algemeen telefoonnummer) voor afdeling Financiën voor vragen over een factuur, betaling of een betalingsherinnering of mail financien@wasko.nl.


Kies 3 (algemeen telefoonnummer) voor afdeling Personeelszaken voor personeelsvragen en sollicitaties of mail naar personeelszaken@wasko.nl. Ben je een medewerker van Wasko en heb je vragen over het rooster mail dan naar personeelsplanning@wasko.nl.


Kies 4 (algemeen telefoonnummer) voor afdeling Marketing en Communicatie voor alle marketing- en publiciteit en sponsorgerelateerde vragen – Media kan ook bellen met 06-31996048 – of mail communicatie@wasko.nl.


Kies 5 (algemeen telefoonnummer) voor afdeling ICT/Facilitair voor alle ICT/facilitair gerelateerde vragen of mail naar ict@wasko.nl of facilitair@wasko.nl.

Kies 6 (algemeen telefoonnummer) voor alle overige vragen.


Mail naar het secretariaat@wasko.nl voor vragen aan onze directie.

Onze Functionaris Gegevensbescherming is dhr. W.A. Kerkhof, FG-nummer FG006659, fg@wasko.nl.

Wasko Kinderopvang
© 2024