Kenmerken
  • In school en onderdeel van een kindcentrum.
  • Nauwe samenwerking tussen de Wasko BSO’s.
  • Activiteitenaanbod van DoenKids.
Locatie
Deltalaan 204
3363 AH Sliedrecht
Tel: 078-3032410
Openingstijden

Voorschoolse opvang
07.00 uur tot begin schooltijd

Naschoolse opvang
Eind schooltijd tot 18.30 uur

BSO Roald Dahl

Voor en na schooltijd kunnen kinderen van groep 1 tot en met 8 op de BSO van Wasko energie ontladen en energie opdoen. Wasko staat bekend om het aanbod van veel en verschillende activiteiten, ook vanuit de activitheek DoenKids. Het uitkiezen van de activiteiten gaat in overleg met de kinderen, want zij weten als geen ander waar hun behoeftes liggen. Er is voor alle leeftijden altijd iets leuks en leerzaams te doen en rustig  bijkomen van de schooldag kan natuurlijk ook.

Alles wat we bij BSO Roald Dahl doen, doen we vanuit een positieve benadering. We geloven dat kinderen zich hierdoor beter ontwikkelen en dat dit het zelfvertrouwen vergroot. We kijken naar de talenten van je kind, monitoren je kind en werken aan hun ontwikkeling gedurende de tijd dat ze bij ons zijn.

Op woensdagen spelen we samen met de vriendjes van BSO De Wilgen. In de schoolvakanties kan je kind genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!  Overigens is een combinatie met Sport BSO De Basis ook mogelijk bij deze locatie.


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Marit Koppelaar
Assistent locatiemanager
Laura Vermeulen
© 2024