Kenmerken
  • Kennismaken met verschillende sporten en spelactiviteiten.
  • Goede samenwerking met sportverenigingen.
  • Deskundige begeleiding.
Locatie
Sportplein 2B
3381 LL Giessenburg
Tel: 06-82874773
Openingstijden

Ma, di, do
15.15 – 18.30 uur

Woe, vrij
11.45 – 18.30 uur

Sport BSO De Giessenhal

Wasko is een Gezonde Kinderopvangorganisatie en dat betekent o.a. dat we bewegen erg belangrijk vinden. Op Sport BSO De Giessenhal kunnen kinderen dan ook naar hartenlust bewegen. We werken op deze locatie nauw samen met Sportvereniging VridosVV Peursum en Giga Molenlanden. Naast voetbal kunnen kinderen kennismaken met veel verschillende sporten en spelactiviteiten. Denk bij dat laatste aan levend Stratego of Air hockey. Allemaal uitdagende, energieke activiteiten waarbij samen plezier hebben centraal staat. Uitgangspunt van de sportieve opvang is dat kinderen leren in een natuurlijke omgeving en onder deskundige begeleiding uitdaging te vinden om zichzelf te vermaken en verder te ontwikkelen.

Natuurlijk hoeven kinderen op deze BSO niet altijd bezig te zijn met sport en spel. Er is altijd ruimte om even lekker rustig een boekje te lezen of een tekening te maken.

Sport BSO De Giessenhal is er voor kinderen vanaf groep 3 en op woensdag en vrijdag is de BSO ook geopend voor kinderen vanaf groep 1. De voorschoolse opvang vindt plaats op BSO Het Kwetternest  in Giessenburg van 07.00 – 08.30 uur.

In de schoolvakanties kunnen de kinderen genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere en vooral sportieve activiteiten. Samen maken we op deze BSO mooie jeugdherinneringen.


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Stephanie Kuivenhoven
Assistent Locatiemanager
Jarka van Waardenberg
© 2024