Kenmerken
  • Veel aandacht voor sport- en spelactiviteiten.
  • In OBS De Leilinde.
  • Onderdeel van kindcentrum.
  • Onderwijsassistentie op school door pedagogisch medewerkers van Wasko.
Locatie
Stellingmolen 186
3352 BM Papendrecht
Tel: 078 303 28 81
Openingstijden

Voorschoolse opvang
07.00 uur tot begin schooltijd

Naschoolse opvang
Eind schooltijd tot 18.30 uur

BSO De Leilinde

Voor en na schooltijd kunnen kinderen van groep 1 tot en met 8 op BSO De Leilinde energie ontladen en energie opdoen. Wasko staat bekend om het aanbod van veel en verschillende activiteiten, ook vanuit de activitheek DoenKids. Het uitkiezen van de activiteiten gaat in overleg met de kinderen, want zij weten als geen ander waar hun behoeftes liggen. Er is voor alle leeftijden altijd iets leuks en leerzaams te doen. Daarnaast is er op deze locatie veel aandacht voor bewegen. Er is een groot speelplein en sportveld waar kinderen naar hartenlust kunnen bewegen. Ook maken we dagelijks gebruik van de sporthal. Natuurlijk mag je kind ook rustig  bijkomen van de schooldag.

Alles wat we bij BSO De Leilinde doen, doen we vanuit een positieve benadering. We geloven dat kinderen zich hierdoor beter ontwikkelen en dat dit het zelfvertrouwen vergroot. We kijken naar de talenten van je kind, monitoren je kind en werken aan hun ontwikkeling gedurende de tijd dat ze bij ons zijn.

In de schoolvakanties kan je kind genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten. Samen maken we mooie jeugdherinneringen!


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Angela de Jong
Assistent locatiemanager
Eline ten Hove
© 2024