Opvangsoorten

Buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang is er zowel als  voorschoolse opvang, naschoolse opvang én schoolvakantieopvang voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8 van de basisschool. Op de BSO krijgt je kind alle ruimte om plezier te maken met leeftijdsgenootjes of te ontspannen door rustig een boekje te lezen. Maar het belangrijkste van de BSO bij Wasko is dat we je kind op een leuke en ongedwongen manier voorbereiden op de toekomst. Dit doen we door activiteiten aan te bieden die aandacht hebben voor de talenten van je kind. En ook door aan vaardigheden te werken die je kind nodig heeft om een volwassene te zijn in de huidige maatschappij. Zo zijn thema’s als rekening houden met een ander, luisteren naar elkaar én elkaar helpen vaste onderdelen van ons programma.

Naast de reguliere BSO heeft Wasko ook drie thema BSO’s. Op de sport BSO zijn de activiteiten gericht op lekker veel bewegen en kennis maken met allerlei sporten en spellen. Op de natuur BSO zijn de kinderen veel buiten en leren ze van en in de natuur. Op de kook BSO leert je kind waarom het belangrijk is om goed en gezond te eten en vooral hoe een gezonde en lekkere maaltijd klaarmaakt.

Naast de vóór- en naschoolse opvang biedt Wasko ook tussenschoolse opvang (TSO) aan waarbij je kind tussen de middag op school opgevangen wordt door een pedagogisch medewerker van Wasko. Op deze pagina lees je er meer over.

Wasko Kinderopvang
© 2024