Kenmerken
  • Voor 7+ kinderen is deze locatie een Kook BSO.
  • In Brede School de Lingewaard.  
  • Schoolplein met duurzame en natuurlijke materialen én een klimmuur.
  • Wasko mag gebruik maken van het gymlokaal van school.
  • Alles onder 1 dak: KDV, PSG en BSO.

 

Locatie
Harpstraat 13a + b
4241 CA Arkel
Tel: 0183-564320
Openingstijden

Voorschoolse opvang
07.00 uur tot begin schooltijd

Naschoolse opvang
Eind schooltijd tot 18.30 uur

BSO Dikkertje Dap

Voor en na schooltijd kunnen kinderen van groep 1 tot en met 8 op BSO Dikkertje Dap energie ontladen en energie opdoen. Wasko staat bekend om het aanbod van veel en verschillende activiteiten, ook vanuit de activitheek DoenKids. Het uitkiezen van de activiteiten gaat in overleg met de kinderen, want zij weten als geen ander waar hun behoeftes liggen. Er is voor alle leeftijden altijd iets leuks en leerzaams te doen. Daarnaast mogen we gebruikmaken van de schoolpleinen waar je kind volop kan klimmen en klauteren. En natuurlijk mag je kind ook rustig bijkomen van de schooldag.

BSO Dikkertje Dap is een unieke locatie in Molenlanden. Voor kinderen van 7 jaar en ouder staan koken en bakken namelijk centraal op deze BSO. Er is een mooie, ruime keuken met een fijn kookeiland waar kinderen dagelijks een kook- of bakactiviteit óf andere activiteit met voeding aangeboden krijgen.

Alles wat we bij BSO Dikkertje Dap doen, doen we vanuit een positieve benadering. We geloven dat kinderen zich hierdoor beter ontwikkelen en dat dit het zelfvertrouwen vergroot. We kijken naar de talenten van je kind, monitoren je kind en werken aan hun ontwikkeling gedurende de tijd dat ze bij ons zijn.


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Lisette Kok
Assistent locatiemanager
Gerda Meijer
© 2024