Kenmerken
  • Babyspecialisten.
  • Individuele aandacht voor het kind.
  • Hecht en zeer ervaren team.
  • Aandacht voor maatschappelijke betrokkenheid.
Locatie
Koningin Wilhelminaweg 71
2951 XE Alblasserdam
Tel: 078 - 7112603
Openingstijden

Ma t/m vrij
07.00 – 18.30 uur

KDV Dikkie Dik

Bij KDV Dikkie Dik weten we precies wat je kind nodig heeft: goede zorgen in combinatie met liefdevolle aandacht. Je kind krijgt de aandacht die bij de leeftijd en ontwikkelingsfase past. Daarbij is ons uitgangspunt om je kind de ruimte te geven om dingen zelf te ontdekken. Wij moedigen op het juiste moment aan en bieden de begeleiding die je kind nodig heeft.

Bij KDV Dikkie Dik werken we voor de allerkleinsten (0 tot 1 jaar) met babyspecialisten. Hierdoor kunnen we kijken naar de individuele behoefte van je baby zodat we het nog fijner voor je baby kunnen maken.

Op deze locatie is er veel aandacht voor muziek, zang, bewegen en (voor)lezen. Deze activiteiten zorgen niet alleen voor veel plezier, ook zijn ze heel goed voor de ontwikkeling. Zo wordt bij het lezen niet alleen de fantasie geprikkeld, ook stimuleert het tot spelen en praten.

KDV Dikkie Dik heeft 2 verticale groepen (0-4 jarigen), waarvan 1 Christelijk, 2 babygroepen (0-2 jaar) en 1 peutergroep (2+). Op de Christelijke groep is er aandacht voor het Christelijke geloof. De kinderen leren spelenderwijs kennismaken met de bijbel. De pedagogisch medewerkers op deze groep hebben eveneens de Christelijke identiteit. Bij de uitvoer van de activiteiten vormen de Christelijke waarden en normen de rode draad.

In samenspraak met de activiteitenbegeleider van De Alblashof vinden er regelmatig bezoekjes plaats naar dit verpleeghuis. Wasko vindt het namelijk belangrijk dat kinderen leren dat het belangrijk is om er voor anderen te zijn.


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Leonie Waanders
Assistent locatiemanager
Lisa Houwing
© 2024