Kenmerken

 

Locatie
Schoolstraat 2
3381 AX Giessenburg
Tel: 0184-653418
Openingstijden

Ma t/m vrij
07.00 – 18.30 uur

KDV Het Kwetternest

Bij KDV Het Kwetternest we precies wat je kind nodig heeft: liefdevolle aandacht in een fijne setting. Je kind ontdekt en leert veel bij ons. Van brabbelen tot praten, van kruipen tot stampen in plassen, van kijken naar andere kinderen tot spelletjes spelen met vriendjes. Je kind krijgt de aandacht die bij de leeftijd en ontwikkelingsfase past. Daarbij is ons uitgangspunt om je kind de ruimte te geven om dingen zelf te ontdekken. Wij moedigen op het juiste moment aan en bieden de begeleiding die je kind nodig heeft.

We werken voor de allerkleinsten (0 tot 1 jaar) met babyspecialisten. Hierdoor kunnen we kijken naar de individuele behoefte van je baby zodat we het nog fijner voor je baby kunnen maken.

KDV Het Kwetternest zit in hetzelfde gebouw als OBS Het Tweespan en CBS De Hoeksteen, twee basisscholen waarmee we ook een nauwe samenwerking hebben. Mocht je kind ná het kinderdagverblijf naar één van deze twee scholen gaan, dan kunnen we hierdoor zorgen voor een hele fijne overdracht en voelt de overstap voor je kind natuurlijk aan.


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Stephanie Kuivenhoven
Assistent Locatiemanager
Jarka van Waardenberg
© 2024