Kenmerken

Vrij staande locatie omringd door scholen
1 peutergroep
1 babygroep
2 verticale groepen
Aanbod warme maaltijd

Locatie
Goudenregenstraat 15
3353 VA Papendrecht
E-mail: leeuwerikje.kdv@wasko.nl
Tel: 078-3032885
Openingstijden

Ma t/m vrij
07.00 – 18.30 uur

 

KDV ’t Leeuwerikje

Bij KDV ’t Leeuwerikje weten we precies wat je kind nodig heeft: goede zorgen in combinatie met liefdevolle aandacht. Je kind krijgt de aandacht die bij de leeftijd en ontwikkelingsfase past. Daarbij is ons uitgangspunt om je kind de ruimte te geven om dingen zelf te ontdekken. Wij moedigen op het juiste moment aan en bieden de begeleiding die je kind nodig heeft. We werken met uitdagende thema’s en leeftijdsgerichte activiteiten die je kind aanspreekt. Knutselen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Onze medewerkers zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen.

Bij KDV ’t Leeuwerikje werken we voor de allerkleinsten (0 tot 1 jaar) met babyspecialisten. Hierdoor kunnen we kijken naar de individuele behoefte van je baby zodat we het nog fijner voor je baby kunnen maken.

We hebben 2 bolderkarren en gaan hiermee vaak naar buiten. We zoeken de activiteiten op die past bij de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen. En in de middag bieden we warme maaltijden aan.

 


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Fatma Simsek
Assistent Locatiemanager
Vicky Somford
© 2024