Kenmerken

 

 

Locatie
Waterlinie 4
2965 CC Nieuwpoort
Tel: 0184 – 714621
Openingstijden

Ma t/m vrij
07.00 – 18.30 uur

KDV ’t Spreeuwenest

Bij KDV ‘t Spreeuwenest weten we precies wat je kind nodig heeft: liefdevolle aandacht in een fijne setting. Je kind ontdekt en leert veel bij ons. Van brabbelen tot praten, van kruipen tot stampen in plassen, van kijken naar andere kinderen tot spelletjes spelen met vriendjes. Je kind krijgt de aandacht die bij de leeftijd en ontwikkelingsfase past. Daarbij is ons uitgangspunt om je kind de ruimte te geven om dingen zelf te ontdekken. Wij moedigen op het juiste moment aan en bieden de begeleiding die je kind nodig heeft.

We werken op deze locatie voor de allerkleinsten (0 tot 1 jaar) met babyspecialisten. Hierdoor kunnen we kijken naar de individuele behoefte van je baby zodat we het nog fijner voor je baby kunnen maken.

KDV ’t Spreeuwenest heeft een eigen ruimte binnen Brede School De Veste. We hebben een erg goede samenwerking met OBS De Knotwilg en CBS Eben Haëzer, die ook in de Brede School zijn gevestigd. Mocht je kind ná het kinderdagverblijf naar één van deze twee scholen gaan, dan kunnen we hierdoor zorgen voor een hele fijne overdracht


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Pepita van Laer
Assistent Locatiemanager
Inge den Braven
© 2024