Kenmerken
Locatie
Zuidkil 55
3356 DA Papendrecht
Tel: 078-6155285
Openingstijden

Ma t/m vrij
07.00 – 18.30 uur

KDV Trossen Los

Bij KDV Trossen Los weten we precies wat je kind nodig heeft: liefdevolle aandacht in een fijne, huiselijke setting. Je kind ontdekt en leert veel bij ons. Van brabbelen tot praten, van kruipen tot stampen in plassen, van kijken naar andere kinderen tot spelletjes spelen met vriendjes. Je kind krijgt de aandacht die bij de leeftijd en ontwikkelingsfase past. Daarbij is ons uitgangspunt om je kind de ruimte te geven om dingen zelf te ontdekken. Wij moedigen op het juiste moment aan en bieden de begeleiding die je kind nodig heeft.

We werken op deze locatie voor de allerkleinsten (0 tot 1 jaar) met babyspecialisten. Hierdoor kunnen we kijken naar de individuele behoefte van je baby zodat we het nog fijner voor je baby kunnen maken.

KDV Trossen Los heeft een eigen speelplein dat direct grens aan het grote speelplein van de twee basisscholen. We hebben overigens goed contact met Christelijke basisschool Prins Floris en OBS ’t Kofschip. Mocht je kind ná het kinderdagverblijf naar één van deze twee scholen gaan, dan kunnen we hierdoor zorgen voor een hele fijne overdracht.


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Inge de Goeij
Assistent locatiemanager
Mireille Versluis
© 2024