Kenmerken
  • Babyspecialisten.
  • Klein en huiselijk.
  • Samenwerking met de toekomstige Brede School Groot-Ammers.
Locatie
Beatrixstraat 1A
2964 BA Groot-Ammers
E-mail: zwaluwnest.kdv@wasko.nl
Tel: 0184-714628
Openingstijden

Ma t/m vrij
07.00 – 18.30 uur

KDV Zwaluwnest

Bij KDV Zwaluwnest weten we precies wat je kind nodig heeft: goede zorgen in combinatie met liefdevolle aandacht. Je kind krijgt de aandacht die bij de leeftijd en ontwikkelingsfase past. Daarbij is ons uitgangspunt om je kind de ruimte te geven om dingen zelf te ontdekken. Wij moedigen op het juiste moment aan en bieden de begeleiding die je kind nodig heeft. We werken met uitdagende thema’s en leeftijdsgerichte activiteiten die je kind aanspreekt. Knutselen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Onze medewerkers zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen.

Bij KDV Zwaluwnest werken we voor de allerkleinsten (0 tot 1 jaar) met babyspecialisten. Hierdoor kunnen we kijken naar de individuele behoefte van je baby zodat we het nog fijner voor je baby kunnen maken.

We zitten tijdelijk in een mooi gebouw vlakbij het centrum totdat de Brede School Groot-Ammers klaar is.  Deze is warm en huiselijk ingericht. We werken met babyvriendelijke materialen en bieden de peuters uitdaging door een prikkelende binnen-en buitenruimte. Eind 2025 zal deze locatie gaan verhuizen naar de nog te realiseren Brede School Groot-Ammers.


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Pepita van Laer
Assistent locatiemanager
Inge den Braven
© 2024