Kenmerken
  • Onderdeel van een Integraal Kindcentrum (IKC)
  • Zit in multifunctioneel gebouw met basisschool ’t Nokkenwiel, locatie Maasplein
  • Maatschappelijk, sociaal karakter, gezamenlijke activiteiten met Syndion
  • Babyspecialisten
Locatie
Maasstraat 30
2953 CH Alblasserdam
Tel: 078-6914105
Openingstijden

Ma t/m vrij
07.00 – 18.30 uur

KDV ‘t Nokkenwiel Maasplein

Bij KDV ‘t Nokkenwiel Maasplein weten we precies wat je kind nodig heeft: goede zorgen in combinatie met liefdevolle aandacht. We werken op deze locatie met verschillende babygroepen en een peutergroep. Zo kunnen we je kind de aandacht geven én activiteiten aanbieden die bij de leeftijd en ontwikkelingsfase past. Daarbij is ons uitgangspunt om je kind de ruimte te geven om dingen zelf te ontdekken. Wij moedigen op het juiste moment aan en bieden de begeleiding die je kind nodig heeft. Voor de allerkleinsten (0 tot 1 jaar) werken we met babyspecialisten. Hierdoor kunnen we kijken naar de individuele behoefte van je baby zodat we het nog fijner voor je baby kunnen maken.

KDV ’t Nokkenwiel beschikt over een natuurlijke omheinde buitenspeelplaats waar je kind heerlijk buiten kan spelen. Ook binnen heeft je kind alle ruimte om lekker spelen en te bewegen. Deze locatie heeft namelijk een grote gymzaal en er is een ruimte waar de kinderen fijn samen kunnen spelen met de kleuters van school.

Omdat we samen met basisschool ‘t Nokkenwiel een IKC zijn, kunnen we zorgen voor een goede overdracht en doorgaande lijn als je kind de stap naar de basisschool maakt. Daarnaast organiseren we ook  gezamenlijke activiteiten tussen de peuters en kleuters.


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Antoinette Smit
Assistent locatiemanager
Renate Lanser
© 2024