Kenmerken
  • Bewegen staat centraal.
  • Locatie in Sportcentrum Papendrecht.
  • Sport- en spelactiviteiten in gymzaal, buiten én zwembad.
  • Vanaf 8+ jaar.
Locatie
Burgemeester Keijzerweg 110
3353 CV Papendrecht
Tel: 06-30007380
Openingstijden

Ma t/m vrij
Na schooltijd tot 18.00 uur

Sport BSO De Springplank

Wasko is een Gezonde Kinderopvangorganisatie en dat betekent o.a. dat we bewegen erg belangrijk vinden. Op Sport BSO De Springplank kunnen kinderen van alle scholen in Papendrecht dan ook naar hartenlust bewegen. Kinderen kunnen kennismaken met veel verschillende sporten en spelactiviteiten. Denk bij dat laatste aan levend Stratego of Air hockey. Allemaal uitdagende, energieke activiteiten waarbij samen plezier hebben centraal staat. Uitgangspunt van de sportieve opvang is dat kinderen leren in een natuurlijke omgeving en onder deskundige begeleiding uitdaging te vinden om zichzelf te vermaken en verder te ontwikkelen.

Natuurlijk hoeven kinderen op deze BSO niet altijd bezig te zijn met sport en spel. Er is altijd ruimte om even lekker rustig een boekje te lezen of een tekening te maken.

Kinderen zijn op Sport BSO De Springplank welkom vanaf 8 jaar, ook tijdens schoolvakanties. Wil je kind niet elke dag naar de Sport BSO? Geen probleem, combinaties met een ‘gewone’ BSO zijn ook mogelijk.


  • Wasko documentKlik hier voor het LRK nummer en het inspectierapport.
Locatiemanager
Angela de Jong
Assistent locatiemanager
Eline ten Hove
© 2024